Candy wijnkoelkast kopen

Candy wijnkoelkasten

Wanneer je een goede wijnkoelkast zoekt, is Candy een merk om niet te negeren. Het Italiaanse Candy levert wijnkoelkasten voor een sterk concurrerend tarief op de markt en weet het toch te presteren om tot een van de grotere merken uit Europa te zijn uitgegroeid. Het merk bestaat al sinds de jaren ’40 en brengt gebruiksvriendelijke apparaten die bovendien zeer energiezuinig zijn. Of zoals Candy het zelf zegt: Candy Can Do! Op deze pagina vind jij alle Candy wijnkoelkasten en vergelijk je ze eenvoudig kieskeurig online!

1 resultaat
Candy DiVino CWC 154 EEL/N
Wijnkoelkast , Energieklasse G , 84.5 cm
Candy DiVino CWC 154 EEL/N voorkant
Geen reviews
€ 599,-
1 prijs
Wijnkoelkast
84.5 cm

Candy wijnkoelkasten vergelijken

Candy wijnkoelkasten kun je online vergelijken via Slimster.nl! Op deze pagina zie je het huidige assortiment wijnkoelkasten van de Italiaanse gigant. Wil je ze onderling vergelijken, dan selecteer je de modellen en klik je op vergelijken. Jouw zoekopties verscherp je door het filtermenu links in beeld te gebruiken. Ga in op een interessant aanbod van een webshop en haal de nieuwe wijnkoelkast vandaag nog in huis!

Over Candy

Candy zag het levenslicht in 1945, toen de eerste wasmachine van dit merk werd uitgebracht. Vanuit de markt van de wasmachines begon Candy haar services ook uit te breiden naar andere segmenten van de witgoedmarkt, zoals die van de koelkasten. Productvernieuwing is een kenmerk dat altijd centraal heeft gestaan voor het Italiaanse merk. Hierbij staat centraal dat de apparaten snel werk moeten leveren en niet ingewikkeld in elkaar zitten. Hier tegenover staat dat de apparaten goedkoop geprijsd moeten zijn. Het lijkt een onmogelijke opgave, maar Candy Can Do.

Wijnklimaatkast van Candy

Die combinatie van laaggeprijsde apparaten en schone ontwerpen met veel functionaliteiten zien we direct terug bij de wijnkoelkasten van het Italiaanse merk. Het merk maakt gebruik van verchroomde flessenplateaus, dubbel glazen deuren en zelf instelbare temperaturen. De wijnkoelkasten van Candy zijn prachtig om naar te kijken en ze zorgen dan ook keer op keer voor een mooi aangezicht in de keuken. Waar veel koelkasten dus louter een gebruiksvriendelijke functie hebben, scoort Candy met design!

Ben jij op zoek naar de beste wijnkoelkast?
Bekijk beste wijnkoelkasten