Severin wijnkoelkast kopen

Severin wijnkoelkasten

Severin brengt wijnkoelkasten op de markt van een hoogstaande kwaliteit. Ben jij op zoek naar de geavanceerde wijnkoelkasten van dit Duitse merk, dan ben je op deze pagina van Slimster.nl aan het juiste adres. Wij hebben een interessant assortiment wijnkoelkasten online staan, met ruimte voor Severin. De slogan van dit merk kon niet beter gekozen zijn: Wilkommen zu Hause, oftewel: welkom thuis! De huishoudelijke apparaten van dit merk geven jou in iedere woning een “thuis”-gevoel. Geniet van Severin wijnkoelkasten!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Severin wijnkoelkast vergelijken

Als je Severin wijnkoelkasten online wilt vergelijken, kun je dit gemakkelijk en snel doen door op deze pagina het huidige aanbod te bekijken. Via het filtermenu links in beeld kun je jouw voorkeuren opgeven, waarna je gerichter zoekt. Je kunt het aanbod van verschillende webshops kieskeurig vergelijken om te komen tot de meest voordelige deal. Via Slimster.nl vind jij het snel!

Over Severin

Severin zag het levenslicht al in 1892 als een smid. Anton Severin was de Duitser die het bedrijf indertijd oprichtte. Dat het zou uitgroeien tot zo’n succes kon hij natuurlijk alleen maar hebben gedroomd. Anno 2014 kunnen we namelijk stellen dat het merk meer dan 2600 werknemers heeft en in meer dan 80 landen zijn producten levert. Wat voor apparaten dat vandaag de dag zijn? Van alles: barbecues, toasters, pluizenverwijderaars, maar ook: wijnkoelkasten. De Severin koelkasten bekijk je hier op Slimster.nl!

Wijnklimaatkasten van Severin

De wijnkoelkasten van Severin staan bekend om hun elegant design. Ze zijn er in diverse uitvoeringen, maar de strakke designs vallen bij iedere wijnkoelkast weer op. Daarnaast beschikken ze over de nodige functionaliteiten om jouw wijnflessen zo goed mogelijk op te kunnen slaan: diverse handige wijnrekken, meerdere plateaus en een instelbare temperatuur. Zo weet jij zeker dat je kiest voor de beste wijnkoelkast!

Ben jij op zoek naar de beste wijnkoelkast?
Bekijk beste wijnkoelkasten