Miele wijnkoelkasten

Miele wijnkoelkasten

‘Er is geen betere’, luidt de slogan van Miele. Het bedrijf dat al sinds 1899 bestaat, blinkt uit in innovatieve producten die een bovengemiddelde levensduur hebben. Zo ook wat betreft wijnkoelkasten. Gekeken naar de prijs zitten de wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten van Miele niet aan de onderkant van de markt, maar je weet wel dat je een kast in huis haalt die talloze jaren – of zelfs enkele decennia – meegaat. Als enige fabrikant test Miele haar koelkasten ook echt op de levensduur.

Ieder product van het Duitse merk is uitgerust met technologische hoogstandjes waarbij gebruiksgemak voorop staat. Denk aan een touchscreen, mooi weggewerkte bediening via sensoren of slimme automatische gebruiksprogramma’s waar je geen omkijken naar hebt. De Miele koelkasten zijn voorzien van Dynacool, een ventilatiesysteem dat de lucht gelijkmatig over de gehele inhoud van de koelkast verdeelt. Jouw producten blijven langer vers dankzij de optimale temperatuur en luchtvochtigheid, waardoor je de iets hogere aanschafprijs van een Miele wijnkoelkast uiteindelijk dubbel en dwars terugverdient.

1 resultaat
Miele KWT 6322 UG
Wijnkoelkast , Inbouw , Energieklasse G
Miele KWT 6322 UG
Geen reviews
€ 3499,-
1 prijs
Wijnkoelkast
81.7 cm

Miele wijnkoelkast vergelijken en kopen

Eerst een aantal koelkasten vergelijken voordat je er één gaat kopen? Het handige filtermenu aan de zijkant van deze site zorgt ervoor dat je snel, gemakkelijk en trefzeker kunt zoeken naar de perfecte wijnkoelkast. Gewoon een kwestie van de variabelen goed zetten en je krijgt een lijstje met alle wijnkoelkasten die aan jouw wensen voldoen. Op deze pagina kun je eenvoudig alle Miele wijnkoelers vergelijken op de specificaties die voor jou van belang zijn. Uiteraard vind je hier de laagste online prijs!

Wijn altijd op de juiste temperatuur met een Miele wijnkoelkast

Iedere wijnliefhebber weet dat de correcte temperatuur van groot belang is bij zowel het bewaren als het serveren van de wijn. De beste bewaartemperaturen van wijn liggen rond de 10 tot 13 graden. Rode wijn is het lekkerst bij een graadje of 14 tot 18, terwijl witte wijn het beste van smaak is bij temperaturen van 7 tot 12 graden.

Deze verschillende temperaturen zijn met een wijnkoel- of wijnbewaarkast van Miele gemakkelijk te realiseren. De koelkast heeft verschillende temperatuurzones en een instelbare luchtvochtigheid. Bovenin stel je de kast in op hogere temperaturen en daar leg je dus de rode wijnen neer die jij wilt schenken, daaronder de bewaarwijnen en helemaal onderin plaats je de witte wijnen die je lekker koud wilt serveren.

Miele wijnklimaatkast kopen?

Op Slimster.nl helpen wij jou graag in de zoektocht naar de juiste wijnklimaatkast. Daarom vergelijk je hier gemakkelijk en kieskeurig alle wijnkoelkasten van Miele. Heb jij een geschikt model gevonden? Dan kun je deze snel en veilig online kopen bij één van onze aangesloten webshops. Slimster.nl, wij helpen jou bij het besparen op de aanschaf van een nieuwe koelkast!

Ben jij op zoek naar de beste wijnkoelkast?
Bekijk beste wijnkoelkasten