Smeg wijnkoelkast kopen

Smeg wijnkoelkasten

Wie aan Smeg denkt, denkt aan funky designs. Berucht zijn de jaren ’50-stijl apparaten die het Italiaanse merk op de markt heeft gebracht. Het merk bestaat al sinds 1948 en weet deze ervaring tegenwoordig goed om te zetten in de productie van kwalitatief sterke apparaten. Niet alleen het design, maar ook de eigenschappen van de huidige generatie wijnkoelkasten is om over naar huis te spreken. Smeg combineert een sterk design met een geweldig innerlijk en laat daarbij veel ruimte vrij om te experimenteren met leuke functies, zoals afzonderlijk regelbare vriesruimtes. Een geslaagd experiment.

1 resultaat
Smeg Wine Cooler RVS SCV115AS
Wijnkoelkast , Energieklasse G , 185 cm
Smeg Wine Cooler RVS SCV115AS
Geen reviews
€ 2199,-
3 prijzen
Wijnkoelkast
185 cm

Smeg wijnkoelkast vergelijken

Wil jij de Smeg wijnkoelkasten onderling vergelijken, dan kun je dat doen via deze pagina van Slimster.nl. Wij hebben hier een handig overzicht van het huidige aanbod van Smeg. Door verschillende modellen te selecteren, kun je ze op gedetailleerd niveau vergelijken. Selecteer een interessant voorstel van een webshop en koop jouw wijnkoelkast online!

Over Smeg

Smeg zag het levenslicht in 1948 en het is een Italiaans merk. Het bedrijf heeft door de jaren heen veel awards ontvangen, die veelal gericht waren op het design van het producten van Smeg. Denk hierbij aan de prestigieuze Good design Award, die het zowel in 2010, 2012 als 2013 mocht ontvangen. Van Smeg zijn er momenteel geweldige koelkasten en vriezers in het assortiment, en we raden jou dan ook aan om jouw designoog te laten vallen op de nieuwe productlijn met wijnkoelkasten.

Wijnkoelkasten van Smeg

De wijnkoelkasten van Smeg zijn ten eerste interessant vanwege hun uiterlijk. Waar Smeg natuurlijk bekend staat om zijn jaren ’50-ontwerpen, zien we in de wijnkoelkasten van het Italiaanse merk juist de toekomst. Strakke designs, veel gebruik van RVS en prachtige glasconstructies. Ook aan functies ontbreekt het Smeg wijnkoelkasten niet. Zo kan je gebruik maken van handige functionaliteiten als een ventilatiesysteem, dat de luchtstroom verdeeld over de verschillende delen van de koelkasten. De flessen kan je gemakkelijk opslaan in de bijgeleverde flessenrekken. Kortom: jouw wijn blijft zijn smaak behouden op een stijlvolle wijze. Wat wil je op wijngebied nog meer?

Ben jij op zoek naar de beste wijnkoelkast?
Bekijk beste wijnkoelkasten