Temptech wijnkoelkast kopen

Temptech wijnkoelkasten

Temptech laat misschien niet bij iedereen een belletje rinkelen. Toch behoort dit Noorse bedrijf tot de top als het gaat om wijnkoelkasten. Zowel voor de consument thuis als voor professioneel gebruik heeft Temptech een ruim assortiment aan kwalitatieve wijnkoelers voor ieder budget. Kwaliteit en design staan voorop bij Temptech. Hierdoor hoef je de wijnkoelers van Temptech niet meer uit het zicht te plaatsen, maar kan het ook heel goed als "eyecatcher" dienen. Het design van de aansprekende Temptech wijnkoelkasten zal iedereen versteld doen staan.

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Temptech wijnkoelkast kopen

Ben je ook gevallen voor het aansprekende design van Temptech? Dan is het goed nieuws dat je op Slimster.nl altijd de laagste prijs kunt vinden voor een nieuwe wijnkoelkast. Achter iedere Temptech koelkast vind je het prijsoverzicht. Hier vind je direct de laagste prijs voor een wijnkoelkast van Temptech.

Filter jouw Temptech wijnklimaatkast

Een wijnkoelkast wordt ook wel wijnklimaatkast genoemd. Het zorgt voor de ideale omgeving voor jouw favoriete wijnen. De wijnkoelers van Temptech zijn voorzien van glazen deuren om UV-straling tegen te houden. Voor een budgetprijs heb je al een design wijnkoeler met ruimte voor 6 flessen. Heb je wat meer ruimte nodig? De modellen lopen op tot een groot vrijstaand model met ruimte voor maar liefst 155 flessen. Gebruik snel het filter links op de pagina om jouw voorkeuren, zoals bijvoorbeeld de energieklasse, door te geven. Ook kun je de wijnkoelkasten van Temptech vergelijken met andere merken. De resultaten van de opgegeven eigenschappen vind je op deze pagina.

Tip: Wil je zowel rode wijn als witte wijn bewaren? Let er dan goed op dat de wijnklimaatkast over twee aparte zones beschikt!

Ben jij op zoek naar de beste wijnkoelkast?
Bekijk beste wijnkoelkasten