Bosch wijnkoelkast kopen

Bosch wijnkoelkasten

Een wijnkoelkast of wijnklimaatkast is een must have voor iedere wijnliefhebber. Zowel voor het bewaren als voor het serveren van wijn is de juiste temperatuur belangrijk. Het grote voordeel van een wijnklimaatkast ten opzichte van een wijnkoelkast is dat de temperatuur hiervan in te stellen is. Kies jij voor een wijnklimaatkast van Bosch, dan kies je voor een wijnkoelkast waarbij je de segmenten op verschillende temperaturen kunt programmeren.

Voor de verschillende kleuren en soorten wijn gelden allemaal andere bewaar- en serveertemperaturen. Rode wijn serveer je het beste bij 14 tot 16 graden als deze licht en fruitig is, terwijl een wat vollere rode wijn een schenktemperatuur van een graad of twee hoger heeft. Witte wijnen daarentegen schenk je het best in op een temperatuur van 7 tot 10 graden (voor fruitige en (half)droge wijnen) of 10 tot 12 graden voor de meer zoete of aromatische soorten. De bewaartemperatuur voor alle wijnen ligt tussen de 10 en 13 graden.

2 resultaten
Bosch Serie 6 KUW21AHG0
Wijnkoelkast , Inbouw , Energieklasse G
Bosch Serie 6 KUW21AHG0
Geen reviews
€ 1099,-
4 prijzen
Wijnkoelkast
88 cm
Bosch Serie 6 KWK36ABGA
Wijnkoelkast , Energieklasse G , 370 l
Bosch Serie 6 KWK36ABGA linker voorkant
10
1 review
€ 1569,-
3 prijzen
Wijnkoelkast
186 cm

Bosch wijnkoelkasten vergelijken

Online koelkasten vergelijken is zeer gemakkelijk op Slimster.nl. Het doel van de site is om jou zo compleet en up-to-date mogelijke informatie te verschaffen rondom de productspecificaties, prijzen en leveringsvoorwaarden van alle koelkasten die verkrijgbaar zijn bij Nederlandse webshops. Zo kun je hier dus ook Bosch wijnklimaatkasten vergelijken. Erg eenvoudig en binnen een handomdraai vergelijk je alle modellen op kenmerken die voor jou belangrijk zijn.

Bosch wijnkoelkast: het bovenste van de markt

Met een Bosch koelkast haal je niet de goedkoopste wijnkoelkast of wijnklimaatkast in huis. Maar wel één die voldoet aan al jouw wensen, alsook aan die van professionele sommeliers, vinologen en oenologen.

Bovenin de wijnklimaatkasten van Bosch is de temperatuur hoger dan onder. Rode wijn om te schenken leg je dus bovenin, daaronder alle wijnen die je wilt bewaren en helemaal onderin plaats je de witte wijnen die je wilt serveren. Overigens kun je dit soort koelkast natuurlijk ook gebruiken om al jouw andere levensmiddelen te koelen.

De wijnkasten van Bosch hebben doorgaans zes houten legplateaus. Omdat iedere wijnliefhebber een ietwat andere smaak en andere wensen heeft, is de temperatuur aanpasbaar van 5 tot 22 graden. Je kunt kiezen voor een grote kast – de populairdere types hebben een inhoud van ruim 300 liter en bieden plaats aan zo’n 200 flessen wijn – of een formaatje kleiner.

Wijnklimaatkast van Bosch

Bosch onderscheidt zich al sinds 1903 door innovatieve producten met een hoog gebruiksgemak. Voor de huishoudelijke apparaten geldt dat ze fijn en zuinig in het gebruik zijn, innovatief in het ontwerp en uitermate slijtvast. Een wijnkoelkast van Bosch gaat minimaal jaren mee, vaak zelfs decennia. De slogan van het bedrijf is niet voor niets ‘Technologie voor het leven’.

Op Slimster.nl vind jij zeker een geschikte Bosch wijnkoelkast voor jouw huishouden. Je kunt deze vervolgens veilig online kopen bij één van de bij ons aangesloten webshops. Hier vind je de beste aanbiedingen en laagste online prijzen!

Ben jij op zoek naar de beste wijnkoelkast?
Bekijk beste wijnkoelkasten