Hoover wijnkoelkast kopen

Hoover wijnkoelkasten

Het Amerikaanse Hoover is een bekende speler in de markt voor huishoudelijke apparaten. Het zal dan ook niemand verwonderen dat het merk sinds jaar en dag ook actief is in het produceren van wijnkoelkasten. Hoover bestaat al sinds het begin van de twintigste eeuw en heeft al flink wat jaren ervaring opgedaan om met de meest geavanceerde techniek op de proppen te kunnen komen. De wijnkoelkasten van dit merk zijn dan ook van een bijzonder hoog niveau. Voor wijnliefhebbers is Hoover een must!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

Hoover wijnkoelkast vergelijken

Wil jij een wijnkoelkast kopen van Hoover, dan is het belangrijk om de apparaten online kieskeurig met elkaar te vergelijken. Op deze pagina zie je het huidige aanbod met Hoover wijnkoelkasten. Je kunt modellen selecteren en die online aan een vergelijking laten ondergaan. Met het filtermenu links in beeld kun je jouw voorkeuren aanpassen. Vind je een goed aanbod van een gerelateerde webshop, dan kun je jouw nieuwe wijnkoelkast direct online kopen! Slimster.nl; wij helpen jou verder!

Over Hoover

De ontstaansgeschiedenis van Hoover kent een bijzonder begin. Murray Sprankler werkte in een nachtclub als portier en kreeg hierdoor vaak te maken met stof. Dit had als gevolg dat hij dikwijls ziek was en Sprankler besloot er dus eens iets aan te doen. Hij gebruikte een zeepdoos, een ventilator, een kussensloop en een steel van een borstel om de allereerste stofzuiger te maken. Niet alleen kon hij nu het stof van de grond zuigen, ook had hij als eerste op de wereld een stofzuiger geproduceerd.

Het duurde niet lang voordat zakenmannen William en Herbert Hoover achter deze uitvinding kwamen. En zij begrepen hun vak goed genoeg om in te zien dat deze machine goud waard zou zijn. Het merk Hoover was geboren. Dit speelde zich allemaal af in 1908 en kijk eens waar het merk inmiddels is: van Hoover bestaan allerhande huishoudelijke producten. In 1946 verscheen de eerste wasmachine en vandaag de dag is het zelfs mogelijk om een wijnkoelkast te kopen van het Amerikaanse merk. The American dream came true!

Wijnkasten van Hoover

Net als bij zijn andere huishoudelijke producten speelt Hoover bij diens wijnkoelkasten in op productinnovatie. Wat betekent dat concreet? Als je een wijnkoelkast van dit Amerikaanse merk aanschaft, kun je genieten van LED-verlichting, Finger Proof-roestvrij staal, een elektronische temperatuurregeling, meerdere temperatuurzones en een prachtig LCD-display. Genoeg om voor de gaan, dus!

Ben jij op zoek naar de beste wijnkoelkast?
Bekijk beste wijnkoelkasten