• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Tele2

  Als we zeggen Tele2, dan denk jij vast aan de reclamespotjes op TV. In heel Nederland is Tele2 wel bekend als provider voor TV, internet en telefonie (mobiel en vast). Tele2 kunnen we zien als prijsvechter en het merk probeert altijd met scherpe kortingen te komen voor internet pakketten. Wil jij net als Tele2 gaan voor Beter, Makkelijker en Goedkoper? Vergelijk dan hun abonnementen via Slimster!

  Tele2 internet vergelijken

  Tele2 internet pakketten

  tele2 internet vergelijkenIn 1993 is Tele2 opgericht en inmiddels heeft het bedrijf zo'n 345.000 breedband klanten. De missie van Tele2 is om de gevestigde orde uit te dagen met scherpe prijzen en innovaties. Daarom ben je bij Tele2 aan het juiste adres voor goedkope ADSL en glasvezel pakketten. Uiteraard kun je ook kiezen voor alles-in-1 abonnementen waarin internet, televisie en bellen worden gecombineerd.

  Tele2 heeft inmiddels Versatel en Zonnet overgenomen en zodoende hun eigen netwerk uitgebreid. De introductie van ADSL2+ was een primeur in Nederland. Tegenwoordig is het grootste deel van het Tele2 netwerk glasvezel. Met een maximale snelheid van 1000 Mbs* kun je razendsnel internetten in huis. Wil jij alle pakketten van Tele2 internet vergelijken? Doe de postcodecheck en zie direct welke abonnementen leverbaar zijn op jouw adres.

  * De maximale internetsnelheid is afhankelijk van de mogelijkheden op jouw adres. Tele2 biedt drie verschillende internetpakketten aan. Basic heeft een snelheid tot 50 Mb/s, Fast tot 100 Mb/s en met Premium krijg je een downloadsnelheid tot 1000 Mb/s.

  Internet, Interactieve TV en bellen

  Op zoek naar het grootste gemak in huis? Dan is een combinatiepakket met internet, digitale tv en vaste telefonie de beste keus. Met Tele2 3-in-1 profiteer je van de goedkoopste alles-in-1 pakketten. Je kunt zelf het pakket samenstellen op basis van jouw voorkeuren. Kies de maximale internetsnelheid, neem er eventueel extra zenderpakketten bij en kies voor vast bellen als je de huistelefoon nog gebruikt.

  Bij digitale televisie van Tele2 ontvang je een basis zenderpakket met de Nederlandse publieke en commerciële zenders, aangevuld met regionale zenders en Duitse en Belgische kanalen. Wil je meer zenders ontvangen? Dan kun je zenderpakketten bij bestellen. Denk aan het Pluspakket, Film1 en Ziggo Sport Totaal.

  Wil je overstappen naar Tele2 internet? Of je nu kiest voor internet en tv, of internet, televisie en bellen. De laagste prijs vind je via Slimster. Wij helpen je graag met vergelijken, overstappen en opzetten of verlengen.

  Contactgegevens Tele2

  Heb jij vragen over een bestaand Tele2 abonnement, of over jouw bestelling voor een nieuw internetpakket? Hieronder vind je de contactgegevens van Tele2 zodat jij de klantenservice makkelijk kunt bereiken.

  Telefonische klantenservice

  020-7544444 (lokaal tarief)
  Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 - 20.00 en op zaterdag van 9.00 - 18.00

  Postadres

  Tele2 Nederland BV
  Postbus 289
  2400 AG Alphen aan den Rijn

  Online klantenservice

  Klantenservice Tele2

  Andere providers vergelijken

  Wil je Tele2 internet vergelijken met andere providers? Bij Slimster kun je eenvoudig internetpakketten en aanbieders vergelijken. Doe de postcode check en zie direct welke pakketten leverbaar zijn op jouw adres. Vergelijk op prijs, snelheid, zenders en extra's om de beste deal te vinden!

  Vergelijk ook