T-Mobile

T-Mobile

T-Mobile heeft zo'n 3,7 miljoen klanten in Nederland en is daarmee één van de grootste aanbieders van mobiele telefonie. Het merk is onderdeel van Deutsche Telekom en richt zich op particuliere en zakelijke klanten. Bij T-Mobile kun je ook terecht voor DSL en glasvezel abonnementen. Deze worden geleverd in combinatie met een vaste internetaansluiting met Interactieve TV en vast bellen!

T-Mobile internet vergelijken

T-Mobile Thuis internet pakketten

t-mobile internet vergelijken Je kent T-Mobile vooral als provider van mobiele telefonie. Met 3,7 miljoen klanten is het één van de grootste in Nederland. In november van 2016 heeft T-Mobile het Thuis-aanbod van Vodafone overgenomen, inclusief de 150.000 klanten. Ongeveer 90% hiervan heeft een alles-in-1 pakket. Deze pakketten combineren internet, digitale televisie en vast bellen.

T-Mobile kan nu landelijk internet aanbieden via een kwalitatief netwerk. Ben jij op zoek naar razendsnel internet? Bij T-Mobile kun je kiezen voor glasvezel internet met een maximale snelheid van maar liefst 1.000 Mb/s! Dit is de hoogste download- en uploadsnelheid die momenteel in Nederland verkrijgbaar is. Natuurlijk kun je ook gewoon kiezen voor ADSL internet en goedkopere abonnementen.

"Internet en TV vergelijken is de eerste stap die je gaat zetten bij het kiezen van een persoonlijk T-Mobile pakket. Voor welke internetsnelheid ga je en van welke extra zenders wil je kunnen genieten op je TV? Stel je ideale pakket samen en ga voor het Internet en TV abonnement dat overeenkomt met jouw wensen."

Alles in 1 abonnementen

T-Mobile levert ADSL, VDSL, glasvezel, vast bellen en interactieve tv en biedt een ruim aanbod aan pakketten. Zo kun je zelf alle abonnementen vergelijken en kiezen welk pakket het best bij jouw past. Wil je het gemak van internet, televisie en vaste telefonie in 1 pakket? Dan is een alles-in-1-pakket van T-Mobile een goede keus. Gebruik je geen vaste telefoon? Dan heb je voldoende aan een internet en tv abonnement.

Kies je voor ADSL / VDSL internet dan ga je voor een goedkoop internetpakket. De snelheid is echter wel lager dan bij een glasvezelpakket. Ook is de verbinding gevoeliger voor storingen. Alles in één (Internet, TV en Vast Bellen) is wel zo makkelijk. Stel nu jouw eigen Alles-in-1 pakket van T-Mobile samen. Ze bieden je alle vrijheid bij het samenstellen van jouw eigen pakket. Zo weet je zeker dat je nooit teveel hoeft te betalen.

Doe de postcodecheck en vergelijk alle T-Mobile Thuis aanbiedingen. Vind het goedkoopste internetpakket op jouw adres!

Contactgegevens T-Mobile

Wil jij contact opnemen met T-Mobile? Hieronder vind je de contactgegevens. Zo kun jij snel schakelen met T-Mobile als je vragen hebt over je huidige abonnement of wilt overstappen naar een nieuw pakket.

Telefonische klantenservice

0800-0092 (gratis)
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 20.00 en zaterdag van 9.00 - 18.00

Postadres

T-Mobile Klantenservice BV
Postbus 16272
2500 BG Den Haag

Online klantenservice

Klantenservice T-Mobile

Andere providers vergelijken

Bij Slimster kun je uiteraard ook alle andere providers vergelijken. Doe de postcodecheck en zie direct welke pakketten leverbaar zijn op jouw adres. Vergelijk vervolgens internetaanbieders op prijzen, snelheid, zenderpakket en extra's. Zo vind jij altijd de beste deal!