12 badkamers om bij weg te dromen

12 badkamers om bij weg te dromen
Henrieke Hahn
Henrieke Hahn
Product Specialist
5 minuten

Ben jij toe aan een nieuwe badkamer of wil je gewoon graag inspiratie opdoen? Misschien heb jij al wel heel lang een droombadkamer in gedachte en wordt het tijd om hier iets mee te doen? We hebben 12 prachtige badkamers voor jou op een rijtje gezet.

1. Tijdloos marmer: stoer en luxe

droombadkamer

Marmer is helemaal hip en je ziet het tegenwoordig overal terug. Marmer of ander natuursteen in de badkamer geeft een stoere maar toch luxe sfeer. Een combinatie met een mat zwarte douche pakt bv erg goed uit. Absoluut een badkamer om van te dromen!

2. Douchen in zwart-wit

droombadkamers

Minimalistisch is ook een veel terugkerende stijl. Ondanks de vele kleine tegels, straalt deze badkamer een hoop rust uit. Pas wel op met het gebruik van kleine tegels: in een kleine droombadkamer kan je beter grote tegels kiezen, dit oogt ruimtelijker. Heb jij een kleine badkamer en vind je het lastig om deze in te richten? Lees dan onze blog met 14 tips voor je kleine badkamer eens!

3. Terug naar de natuur

droom badkamer

Houd jij van een rustige badkamer met natuurtinten? Dan is dit waarschijnlijk wel een droombadkamer die op jouw wensenlijstje staat. Door het kleurgebruik, de grote plant en het gebruik van natuurlijke materialen heb je het gevoel alsof je buiten bent.

4. Hotel in eigen huis

droom badkamers

Voor de mensen die van een luxe uitstraling houden, is deze badkamer een ware droom. Grote glimmende tegels, twee ruime wastafels en voornamelijk donkere kleuren. Heb je zo’n luxe badkamer in huis, dan voelt het alsof je elke dag in een hotel staat.

5. Hoe lichter, hoe beter

schitterende badkamer

Houd jij van een lichte of witte badkamer? Dan ben jij vast fan van de bovenstaande foto. Veel wit zorgt voor een badkamer die rustig oogt en ruim lijkt. Het mooie ligbad én de dubbele wasbakken maken het plaatje helemaal compleet.

6. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

ultieme badkamer

Deze mooie badkamer laat goed zien dat je van een lange badkamer ook iets moois kunt maken. Een groot badkamermeubel met voldoende opbergruimte en een inloopdouche om van weg te dromen. Daarnaast is de stijl ook nog eens erg strak, waardoor je alleen nog maar een mooie badkamer ziet in plaats van een kleine badkamer.

7. Een badeiland, bestaat dat?

ultieme badkamer maken

Zo'n ruime badkamer waar je een vrijstaand ligbad in kan zetten, daar droomt iedereen toch van! Zo kan je heerlijk het bad in stappen, zonder bang te zijn dat je andere badkamermeubels nat maakt. Ideaal!

8. Hout in de hoofdrol

wensbadkamer

Hout in de badkamer gecombineerd met betonlook, deze badkamer laat zien dat het allemaal mogelijk is. Deze dubbele wasbak op een houten aanrechtblad zorgt voor een mooi contrast tegen de betonlook tegels.

9. Dromen van marmer

badkamer van dromen

We noemden het al eerder, maar marmer is weer helemaal hip. In combinatie met de grote spiegel is de badkamer helemaal af. Het is een wastafel om van te dromen toch!

10. Een verwarmde eye-catcher

droomrenovatie badkamer

Een badkamer kan nog zo mooi zijn, maar een grote lelijke radiator kan een flinke afknapper zijn in jouw droombadkamer. In deze badkamer hebben ze daar een oplossing voor gevonden: een designradiator. Deze past perfect in de stijl van de rest van de badkamer en is nog functioneel ook. Wanneer jij lekker in bad ligt, hoef jij je dus niet te storen aan een radiator.

11. Slapen in bed of in bad?

badkamer weelde

Dít is nog eens een badkamer om van te dromen. Dit enorme vrijstaande bad is een heerlijke plek om bij te komen van de dagelijkse drukte. JE hebt bijna geen bed meer nodig toch?

wensen badkamer

12. Een wasbak waar je u tegen zegt

Last but not least, deze prachtige badkamer. Van een simpele wasbak wordt hier een echte eye-catcher gemaakt! De stijl van de badkamer sluit volledig aan op de wastafels waardoor het één geheel wordt.

Badkamer verbouwen met Slimster

12 droombadkamers

Genoeg verschillende droombadkamers om verliefd op te worden: welke is jouw favoriet? Ziet jouw badkamer er al zo uit of ga je binnenkort jouw badkamer verbouwen? Vraag vandaag nog badkamer-offertes aan voor jouw verbouwing. Slimster wenst jouw veel succes!

Vergelijk badkamer specialisten

AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
tanerflex
verandalux
Aannemersbedrijf F.H. v. Keulen
JS Badkamers
HGR Pro Bouw
ERIYA
DeLeidseBouwer
Cartexbouw
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal