Kosten designradiator badkamer

Pascal van de Beek
Content Specialist
3 minuten
Minimale kosten € 50
Gemiddelde kosten € 425
Maximale kosten € 800
Vanaf-prijs designradiator, afhankelijk van materiaal en opties. Exclusief montage.

Op zoek naar de juiste verwarming voor een aangename temperatuur in de badkamer? Een radiator hoort vandaag de dag meer te doen dan alleen verwarmen. Het is namelijk steeds normaler dat de verwarming aansluit bij de rest van het interieur. Een designradiator is de uitgelezen mogelijkheid om stijl en comfort met elkaar te combineren.

Verschillende designradiatoren
De designradiator of decorradiator is een stijlvolle manier om je badkamer te verwarmen. Enkele verschillende mogelijkheden zijn:
1. Horizontale designradiator
2. Verticale designradiator
3. Vrijstaande designradiator
4. Handdoekradiator
designradiator staand

Design radiator prijzen

De kosten van een design radiator zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals het model en de afmetingen van de radiator. Een expert kan je adviseren over de verschillende mogelijkheden en beste optie voor jouw badkamer.

Benieuwd naar de exacte prijs van de designradiator die jij voor ogen hebt? In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de designradiator prijzen exclusief montage. Liever de exacte prijs inclusief plaatsing weten? Vraag dan gratis offertes aan via Slimster. En ga je een hele badkamer verbouwen, bekijk dan de algemene badkamer prijzen.

Basic Comfort Luxe
Design radiator € 50,- € 300,- € 800,-

* Vanaf-prijs designradiator, incl. btw. Exclusief montage.

Prijs montage designradiator vergelijken
Vind beste deal
slimster
Prijsopbouw designradiator
1. Materiaalkosten
2. Montagekosten
3. Reiskosten
4. Afvoerkosten

Mogelijkheden met decorradiator

Het materiaal van de radiator bepaalt een groot deel van de totale prijs. De soort radiator, grootte van de radiator en eventuele extra opties zijn van invloed op dit deel van de prijs.

Gewenste stijl creëren

Een design- of decorradiator heeft 2 doelen: de ruimte verwarmen en een zekere uitstraling creëren. Afhankelijk van de gewenste uitstraling kan je een radiator kiezen. Wil je een klassieke of moderne uitstraling? Ga je voor zwart, wit of een andere kleur? Kijk wel altijd of de radiator geschikt is voor de badkamer; deze verwarming moet speciaal gecoat zijn in verband met de vochtigheid.

Altijd warme handdoeken

Naast de stijl heb je de keuze uit verschillende soorten radiatoren: horizontaal, verticaal, hangend of staand. De zogeheten handdoekradiatoren worden steeds geliefder en dat is niet zo gek: je hebt namelijk nooit meer koude of vochtige handdoeken.

Designradiator door vakman laten monteren

Wil je een nieuwe verwarming in je badkamer of ga je jouw hele badkamer renoveren? Het aanleggen van de verwarming kan een lastige klus zijn. Schakel hiervoor de hulp in van een vakman en weet zeker dat de plaatsing correct gebeurt. De kosten van deze plaatsing zijn van verschillende factoren afhankelijk:

  • Het installeren en inmeten van de verwarming
  • Eventueel verwijderen oud sanitair
  • Eventueel (ver)leggen van leidingen
  • Het uurtarief van de vakman
Slim besparen op de kosten
Schakel de hulp in van een lokale of regionale vakman en bespaar op de reiskosten. Je kan eenvoudig nog meer besparen door zelf het afval af te voeren.

Snel en simpel genieten van een warme badkamer

Kosten designradiator

Bij het verbouwen van de badkamer komt veel kijken, zoals het aanleggen van de verwarming. Ga je voor design radiatoren? Schakel dan de hulp in van een vakman en weet zeker dat de verwarming goed wordt geplaatst. Door een expert in te schakelen, kan je tevens altijd terugvallen op garantie. Vergelijk regionale bedrijven door gratis offertes aan te vragen via Slimster en vind eenvoudig de beste deal.

Vrijblijvend badkamer-offertes vergelijken

Cartexbouw
DeLeidseBouwer
ERIYA
HGR Pro Bouw
JS Badkamers
Tanerflex
AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal

Meer over

Gratis badkamer offertes?
Geheel vrijblijvend
Kosten designradiator badkamer