• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Prijs wastafel plaatsen

Ga je je badkamer verbouwen of een nieuwe badkamer inrichten? Een nieuwe wastafel kan de badkamer een nieuwe uitstraling geven. Ga je voor een luxe waskom of een handige dubbele wastafel?

Mogelijkheden wastafel badkamer

Bij de keuze voor een wastafel heb je meerdere opties; een losse wastafel, een waskom of een wastafelmeubel. Ook binnen deze opties zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je een staande of hangende wastafel? Ga je voor een wastafelmeubel met ingebouwde wastafel of met een waskom bovenop?

Een badmeubel zorgt ervoor dat je de ruimte onder de wastafel optimaal benut. Laat een badkamer expert je adviseren over de mogelijkheden.

Afmetingen wastafel in badkamer

Hoeveel ruimte wil je dat de wastafel inneemt in je badkamer? Heb je ruimte voor een dubbele wastafel en heb je enkel plek voor een smalle wasbak? Voor het gebruiksgemak is de hoogte van de wastafel ook van belang; je wilt namelijk normaal je gezicht kunnen wassen in de wasbak. Een opzetwastafel of waskom op een badkamermeubel zorgt vaak voor meer hoogte dan een losse wastafel.

Soorten wastafels en waskommen

Rond, vierkant of rechthoekig: de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook qua kleur en materiaal heb je verschillende opties. Stem de wastafel af op de rest van je badkamer om de ruimte tot één geheel te maken.

Wat kost een wastafel?

Natuurlijk wil je niet te veel betalen voor een nieuwe badkamer, maar je wil wel dat alles goed geplaatst wordt. De prijs van een nieuwe wastafel wordt bepaald door de afmetingen, het materiaal en het type wasbak. De exacte kosten van een wastafel weten? Vraag gratis offertes aan.

Wastafel kraan kiezen

De keuze voor een kraan is ook belangrijk voor de sfeer van de badkamer. Wil je dat de wastafel kraan overeenkomt met de kranen in de douche en het bad? Of ga je voor een contrasterend effect? Je kan alle mogelijkhedne bespreken met een badkamer expert.

Advies en ontwerp van badkamer specialist

De badkamerspecialisten in ons Slimster-netwerk hebben ervaring en weten hoe ze een badkamer moeten ontwerpen en plaatsen. Voor het beste advies en een goed ontwerp schakel je dus de hulp in van één van deze experts. Vraag gratis offertes aan en vergelijk regionale bedrijven. Je betaalt nooit te veel, want je beslist zelf met welke specialist je in zee gaat.