Javascript is disabled, features may not work
Prijzen red cedar windveren
Vergelijk beste gevelbekleding deals
 • Gratis & vrijblijvend

Prijzen red cedar windveren

Wil je red cedar windveren kopen en laten plaatsen? Deze populaire houtsoort uit de VS en Canada is zeer sterk en weerbestendig. Red cedar zorgt voor een warme uitstraling en heeft in vergelijking met andere houtsoorten een lange levensduur.

 • Goedkoper dan kunststof en zink
 • Duurzaam en sterk materiaal
 • Warme uitstraling
 • Eenvoudig te schilderen
 • Regelmatig onderhoud vereist
 • Duurder dan multiplex en MDF
 • Kortere levensduur dan kunststof en zink
Materiaal windveer
Meterprijs*
Red Cedar boeidelen € 70

*Vanaf-prijs red cedar boeidelen per meter, incl. plaatsing en btw. Schilderwerk niet bij prijs inbegrepen.

Ben je benieuwd naar de prijzen van red cedar boeidelen? De kosten van deze windveren zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afwerking en de montage. In de tabel vind je een indicatie van de red cedar boeideel meterprijs.

red cedar windveer prijzen
Meer inspiratie opdoen?
Boeideel voorbeelden

Prijsopbouw red cedar windveren

Materiaal
Arbeid
Voorrijkosten
Afval

Materiaalkosten red cedar boeidelen

De prijs van boeidelen wordt grotendeels bepaald door het materiaal. Ga je voor red cedar boeidelen, dan profiteer je van een voordelig product in vergelijking met kunststof boeidelen of zinken boeidelen. Houd er alleen wel rekening mee dat je bij red cedar windveren meer geld kwijt bent aan het onderhoud.

lightbulb
Afwerking red cedar boeidelen
Je kan boeidelen op diverse manieren afwerken. Ga je voor een standaard afwerking, of laat je ook sierlijsten of daktrimmen monteren?

Niet alleen het materiaal is van invloed op de prijs, ook de montage speelt een rol. Ieder bedrijf hanteert bijvoorbeeld zijn eigen uurtarief. Om die reden is het verstandig om altijd offertes te vergelijken voordat je met een vakman in zee gaat.

De bedrijven in het Slimster-netwerk kunnen je vrijblijvend van advies voorzien en beschikken over ervaring en expertise. We brengen je alleen in contact met regionale specialisten, zodat je nooit te veel reiskosten betaalt. Heb je de beste vakman gevonden voor jouw opdracht? Dan neemt hij je veel uit handen:

 • Verwijderen oude boeidelen
 • Inmeten nieuwe boeidelen
 • Monteren nieuwe boeidelen

We raden je daarnaast aan om de specialist ook direct de rest van je dak te laten controleren en eventueel vervangen. Zo weet je zeker dat ook je dakbedekking en dakgoten nog in orde zijn.

Boeidelen als afwerking van dakrand, dakkapel en dakgoot

Voor platte daken worden de boeiboorden afgewerkt met aluminium daktrimmen. Naast woningen zijn Red Cedar boeidelen ook geschikt voor onder andere garages, de uitbouw en schuren. Ook kun je de planken op tuinhuizen en blokhutten laten plaatsen. Hiervoor zijn andere houtsoorten ook geschikt, zoals: Lariks / Douglas en MDF. Het cederhout is ook een uitstekend materiaal om de boeidelen van de dakkapel mee te vervangen of de dakgoot af te werken.

Tip: ben je op zoek naar een Red Cedar windveer? Hiervoor kun je ook de gratis offertes aanvragen. Geef bij de opmerkingen in de aanvraag aan dat het om windveren gaat.

calculator
Bespaar op de afvoerkosten
Wil je slim besparen op de kosten? In een offerte is vaak een kostenpost opgenomen voor het opruimen van bouwafval. Door zelf het afval af te voeren, ben je daar geen extra geld aan kwijt.

Vrijblijvend red cedar boeideel-offertes vergelijken

Wil je nieuwe red cedar boeiboorden kopen en laten plaatsen? Profiteer eenvoudig van mooie, nieuwe boeidelen tegen een voordelige prijs. Vraag gratis boeideel-offertes aan via Slimster en vergelijk de verschillende specialisten met elkaar. Zo vind je altijd de beste deal en bespaar je tot wel 45%.

 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal