Zinken windveren

Pascal van de Beek
Product Specialist
2 minuten

Ga je jouw huidige windveren vervangen en ben je op zoek naar windveren met een unieke uitstraling? Zinken windveren hebben een prachtige uitstraling en gaan ook nog eens jarenlang mee.

Voordelen windveren zink

  • Unieke uitstraling
  • Weinig onderhoud vereist
  • Lange levensduur
  • Sterk materiaal

Nadelen windveren zink

  • Prijzig materiaal
  • Past niet bij elke woning

Kosten zinken boeidelen

Materiaal windveer Meterprijs*
Zinken boeidelen € 140

*Vanaf-prijs zinken boeideel per meter, incl. plaatsing en btw.

Wil je zinken boeiboorden laten plaatsen en ben je benieuwd naar de kosten? De prijs van zinken boeidelen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afwerking en de montage. In de tabel zie je de zinken boeideel meterprijs.

Prijsopbouw zinken windveren

Materiaal
Arbeid
Reiskosten
Afval

Materiaalkosten boeidelen

Is jouw oog gevallen op boeidelen van zink, maar vraag je je af hoe de kosten zijn opgebouwd? Het materiaal bepaalt een groot deel van de prijs. Het gaat hier om het soort materiaal, zoals zink, maar ook om de afwerking.

Je kan boeidelen standaard laten afwerken of ook een sierlijst laten plaatsen. Plaats je de boeidelen alleen bij de dakrand of ook om de dakgoten? Weet je niet zeker wat het beste is voor jouw woning? De specialisten in ons netwerk adviseren je graag over de mogelijkheden.

Unieke uitstraling van zink
Zinken boeidelen hebben een unieke uitstraling en zijn om deze reden erg geliefd. Maar dit materiaal is niet geschikt voor iedere woning. Laat je dus adviseren over de mogelijkheden om zinken boeidelen op jouw woning te monteren.

Zinken boeidelen laten plaatsen door vakman

Niet alleen het materiaal, maar ook de montage is van invloed op de prijs. De bedrijven in het Slimster-netwerk zijn vakkundig en beschikken over de nodige ervaring met het plaatsen van (zinken) boeidelen. Zo weet je zeker dat de plaatsing goed gebeurt.

De vakmannen verwijderen de oude boeidelen en plaatsen de nieuwe zinken boeidelen snel en correct.

Zelf bouwafval afvoeren
Een slimme manier om te besparen op de kosten, is door zelf het bouwafval af te voeren. De specialist hoeft dit dan niet als kostenpost in zijn offerte op te nemen.

Snel en eenvoudig de beste boeideel-deal vinden

Zinken windveren

Nieuwe zinken windveren kopen en laten bevestigen door een specialist? Je kan bij Slimster eenvoudig gratis windveer-offertes vergelijken en zo de beste deal vinden. Vergelijk de offertes op basis van prijs en kwaliteit en beslis met wie je in zee gaat. Dat is slim vergelijken.

544 windveer-specialisten vergelijken

Onderhoudsbedrijf van Dooren
Octrius Dakwerken
Marku Daktotaal
Kiran Dakdekkers
Dakonderhoud Willemsen
Dackus Dakwerken
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis windveren offertes?
Geheel vrijblijvend
Zinken windveren