• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Vergelijk beste dakkapel deals

Windveren laten plaatsen door specialist

Nieuwe windveren plaatsen is vakwerk. Het is daarom verstandig om deze klus over te laten aan een specialist. Jij vindt deze vakman via Slimster heel eenvoudig. Bij ons zijn veel boeideel-specialisten aangesloten. Op basis van jouw offerte-aanvraag maken wij een selectie van de meest geschikte experts uit jouw regio.

Vergelijk prijzen en kies beste deal

Maximaal vijf bedrijven nemen contact met je op en komen vrijblijvend bij je langs. Hierna maken zij een scherpe offerte voor de nieuwe boeiboorden en het plaatsen ervan. Jij vergelijkt en kiest simpel de beste deal. Zo vind jij snel een bedrijf voor het vervangen van de dakrandpanelen. En bespaar je daarnaast ook nog eens tijd en geld. Vraag gelijk de windveer-offertes gratis en vrijblijvend online aan.

Boeidelen, boeiboorden of windveren?

Met boeidelen en boeiboorden bedoelen we hetzelfde product. Platen die voor de afwerking van de dakrand of dakgoot worden gebruikt. Hiernaast kunnen de bij ons aangesloten bedrijven ook windveren aanbrengen. Dit kan volledig op maat worden gemaakt en gemonteerd.

Verschillende soorten materialen

De boeidelen zijn in diverse materialen verkrijgbaar. De meest gebruikte materiaalsoorten zijn kunststof en hout. Voor kunststof boeiboorden kun je onder meer kiezen uit Keralit en Trespa. Voor het laten plaatsen van houten boeidelen heb je de keuze uit onder meer Red Cedar en Meranti hout. Lees op Slimster de kenmerken van deze materialen en bekijk indicatieve windveer-prijzen.