• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Windveren prijzen

Van € 2.600,- Gemiddeld € 3.400,- Tot € 8.200,-
Afhankelijk van materiaal, afmeting en opties.

De prijs voor windveren wordt grotendeels bepaald door de afmetingen en materiaalkeuze. In de indicatieve prijslijst hieronder zie je wat de kosten per meter voor boeiboorden ongeveer zijn. Deze prijzen zijn inclusief btw en plaatsing door een specialist. Exacte kostprijs weten? Vraag dan heel gemakkelijk gratis boeideel-offertes aan voor het vervangen van de dakrandpanelen. Dit kan ook voor het vernieuwen van windveren.

Indicatieve prijslijst boeiboorden

Ongeveer weten hoeveel geld jij kwijt bent aan nieuwe boeidelen van hout of kunststof? Als jij weet hoeveel meter aan boeiboorden jij nodig hebt, kun je een prijsindicatie met onderstaande kostprijzen per meter berekenen. Voor specifieke prijzen is het advies om offertes aan te vragen van regionale specialisten. Dat doe je via Slimster eenvoudig met één snelle offerte-aanvraag.

Materiaal windveer Prijs per meter*
Zink v.a. € 140,-
Keralit v.a. € 135,-
Trespa v.a. € 95,-
Meranti v.a. € 75,-
Red Cedar v.a. € 70,-
Multiplex v.a. € 60,-

* Indicatieprijs windveer per meter inclusief btw en montage. Houten materialen zijn onbeschilderd.

Bescherming van dak voor alle type gebouwen

Boeidelen worden aan de dakrand of als afwerking van de dakgoot gemonteerd. Hiermee bescherm je het dak tegen alle weersomstandigheden. Heel functioneel dus! De platen zijn volledig op maat te maken voor allerlei gebouwen. Naast alle type woningen, kun je boeiboorden ook laten plaatsen op de garage, carport of uitbouw. Of op een tuinhuis, overkapping of erker.

Materiaalsoorten boeidelen

De kostprijs voor boeiboorden verschilt per materiaal. Houten boeidelen zijn per meter iets goedkoper dan kunststof platen. Wel moet het hout nog worden geschilderd. Dit heeft als voordeel dat je elk gewenste kleur kunt kiezen. Bij kunststof boeiboorden is schilderen niet nodig. De materialen worden meestal in de kleur wit geplaatst, maar je hebt ook keuze uit meer kleuren. Lees meer info over:

Vind voordelige specialist voor boeidelen

Direct gratis windveren offertes vergelijken

Nieuwe boeidelen kopen en het laten monteren van de dakplaten kan een flinke investering zijn. Om een zo voordelig mogelijke prijs te vinden, helpen wij je graag. Door één aanvraag in te vullen, ontvang jij gratis offertes van maximaal vijf bedrijven. Jij bent dus niet veel tijd kwijt om de juiste professional te vinden. De specialisten hebben wij geselecteerd op basis van jouw wensen en ze zijn werkzaam in jouw regio. Het aanvragen van offertes voor dakrandbekleding via Slimster is uiteraard kosteloos en vrijblijvend!

Tip: let altijd op aanwezige keurmerken van bedrijven. De door ons geselecteerde specialisten beschikken over diverse keurmerken, zoals BouwGarant en KOMO.

  • Ontvang tot 5 gratis offerts
  • Vergelijk lokale boeideel-specialisten
  • Vrijblijvend adviesgesprek met expert
  • Bespaar tot 45% op de totale prijs