• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Windveer prijzen

  Windveer prijzen

  Windveer offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 50,- Maximale kosten € 140,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 95,-
  Vanaf-prijs per meter, afhankelijk van materiaal en toevoegingen.

  Windveren hebben een grote invloed op de uitstraling van je woning. Windveren hebben ook enkele andere benamingen, zoals boeidelen, boeiboorden of dakrandpanelen. De verschillende namen hebben allemaal dezelfde functie: afwerking van je dakgoot of dakrand. Zijn jouw windveren aan vervanging toe?

  Voordelen nieuwe windveren

  • Mooie afwerking van dakgoten en dakrand
  • Beschermt dakrand en dakgoot tegen weersomstandigheden

  Wat kosten windveren?

  Materiaal
  Prijs*
  Onderhoud
  Uitstraling
  Levensduur
  Offertes
  Zinken windveren € 140 Nauwelijks Uniek +++
  Kunststof windveren € 95 - 135 Nauwelijks Divers ++ Gratis offertes
  Houten windveren € 50 - 75 Regelmatig Karakter + Gratis offertes

  * Vanaf-prijs boeideel per meter incl. btw en montage. Houten materialen zijn onbeschilderd.

  De prijs van windveren of boeidelen wordt bepaald door verschillende factoren. Denk hierbij aan het materiaal, de maten en de afwerking. Ook de plaatsing van de boeiboorden is van invloed op de prijs. Ben je benieuwd naar de boeideel prijzen? In de tabel vind je een meterprijs indicatie per materiaal.

  boeidelen prijzen
  Meer inspiratie opdoen?

  Prijsopbouw windveren

  Materiaalkosten windveren

  Een groot deel van de windveren of boeidelen prijs wordt bepaald door het materiaal. Het gaat hier niet alleen om de materiaalkeuze, maar ook om de afwerking.

  Materiaalkeuze

  Laat je de boeidelen vervangen op je woning? Dan heb je de keuze uit verschillende materiaalsoorten. De meest voorkomende boeideel materialen zijn:

  Onderhoudsvrij of meer karakter? Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen. Kunststof boeidelen vereisen alleen af en toe een sopje, terwijl hout voor een authentieke uitstraling zorgt. Zink geeft de dakrand een unieke afwerking.

  Prijzen boeidelen afwerken

  Dakrandpanelen kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt. Je kan ze op een simpele, eenvoudige manier laten afwerken of extra opties toevoegen. Laat bijvoorbeeld daktrimmen of een trimkraal plaatsen en zorg voor een goede afsluiting van de boeiboorden. Ook kan je een sierlijst laten monteren, die voor een unieke uitstraling zorgt.

  Ga je voor hout? Dan moeten deze boeidelen nog worden geschilderd. Dit kan je zelf doen, of direct door de specialist laten uitvoeren.

  kosten windveren

  Montagekosten boeidelen

  Ga je dakrandpanelen vervangen en zoek je een ervaren vakman die je hierbij kan helpen? De specialisten in het Slimster-netwerk hebben verstand van zaken en ervaring met het plaatsen en vervangen van boeidelen. De montage van de boeidelen is, net als het materiaal, bepalend voor de prijs van boeiboorden. De montagekosten zijn opgebouwd uit de volgende onderdelen:

  • Eventueel verwijderen oude boeidelen
  • Inmeten nieuwe boeidelen
  • Monteren nieuwe boeidelen
  • Uurtarief van de vakman

  Krijg je nieuwe boeidelen op je woning? Laat dan ook direct de dakgoten of dakbedekking controleren. Door deze direct te vervangen met de boeidelen bespaar je op de kosten van de specialist.

  Bespaar op de reiskosten Bij Slimster kom je enkel in contact met bedrijven die in jouw regio actief zijn. Zo houd je de reiskosten slim in de hand. Een andere manier om te besparen, is door zelf het bouwafval op te ruimen.

  Slim besparen op je nieuwe dakrandbekleding

  Nieuwe boeidelen kopen of je oude windveren laten vervangen? Vraag gratis boeideel-offertes aan bij Slimster en vergelijk maximaal 4 regionale bedrijven met elkaar. Je beslist zelf met welke specialist je in zee gaat en bespaart zo tot wel 45%.

  Vergelijk 236 boeideel specialisten

  De Klussenier
  Dakotim & Bosvelt & Haisch daktechniek
  KOAR Kunststof Techniek
  Den Besten Dakgoten
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal