• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 99.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Windveren vervangen

Windveren vervangen

Wil jij je oude windveren vervangen of vernieuwen? Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je jouw windveren, ook wel boeidelen genoemd, laat vervangen. Zo heb je de keuze uit verschillende materialen, die allemaal hun eigen kenmerken en prijskaartje hebben. Wil je snel en voordelig jouw huidige boeidelen vervangen? Vraag dan gratis boeideel-offertes aan via Slimster.

Oude boeidelen op tijd vernieuwen Om lekkages te voorkomen, is het belangrijk om verouderde boeidelen op tijd te vervangen. Oude of verrotte boeidelen zijn namelijk niet meer waterdicht, waardoor de kans op waterschade toeneemt.

Kosten windveren vervangen

Het vervangen van boeidelen brengt natuurlijk de nodige kosten met zich mee. We hebben een schatting gemaakt van de boeideel kosten per materiaal.

Materiaal windveren
Prijs*
Houten windveren € 50 - 75
Kunststof windveren € 95 - 135
Zinken windveren € 140

Wil je liever de exacte prijs weten? Vraag dan vrijblijvend windveer-offertes aan.

Het juiste materiaal bepalen

Weet je nog niet zeker wat het materiaal van je windveren wordt? De drie meestvoorkomende materialen zijn hout, kunststof en boeidelen.

Houten boeidelen hebben een prachtige uitstraling, maar gaan snel rotten en hebben veel onderhoud nodig. Dit is niet het geval bij kunststof boeidelen, maar dit materiaal heeft iets minder uitstraling. Zinken boeidelen hebben een unieke uitstraling, maar zijn een duurder materiaal.

Verschillende soorten boeidelen vervangen

Boeidelen worden niet alleen geplaatst op woningen, maar ook op garages, tuinhuizen of een uitbouw. Ook op dakkapellen en nokverhogingen worden boeidelen toegepast. Al deze boeidelen moeten vroeg of laat vervangen worden. Laat je adviseren over de mogelijkheden om oude boeiboorden te vervangen en nieuwe te plaatsen.

Direct gratis boeideel-offertes vergelijken

Vraag je gratis offertes aan bij Slimster, dan kom je in contact met regionale bedrijven. Je kan de verschillende bedrijven met elkaar vergelijken en zelf de beste specialist kiezen. Door slim te vergelijken kan je besparing oplopen tot wel 45%.

186 windveer-bedrijven vergelijken
De Klussenier
Dakotim & Bosvelt & Haisch daktechniek
KOAR Kunststof Techniek
Den Besten Dakgoten
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal