• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Windveren vervangen

Wil jij jouw oude of verrotte windveren vervangen? Het vervangen van de boeidelen kan met dakrandpanelen van diverse materialen. Als je al hout hebt, kun je natuurlijk weer houten windveren laten plaatsen. Maar je kunt ook kiezen voor een materiaal waar je weinig onderhoud aan hebt. Zoals kunststof windveren. Via Slimster vind jij de juiste specialist voor het vernieuwen van de dakrand. De vakman schaft de platen aan en zorgt voor vakkundige montage. De totale kosten hiervoor hangen onder andere af van de afmetingen (aantal meters boeiboorden).

Vervang oude boeidelen op tijd

Vervang verrotte of beschadigde boeiboorden op tijd. Anders kun je namelijk waterschade krijgen doordat de dakrandbekleding niet meer waterdicht is. De specialisten in ons netwerk verwijderen de oude platen en bevestigen binnen een dag de nieuwe boeidelen. Zo heb je zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden. En verklein je kans op schade aan jouw woning door regenwater.

Kosten windveren vervangen

Voor het vervangen van de boeidelen wordt de prijs grotendeels bepaald door de maten en het uurtarief van de vakman. Omdat deze prijzen kunnen verschillen, hebben wij een overzicht gemaakt met indicatieve prijzen. Wil je graag concrete prijzen vergelijken? Dan raden wij je aan om gratis offertes via Slimster aan te vragen. Ontvang vrijblijvende prijsopgaven voor dakrandpanelen inclusief plaatsing van lokale specialisten.

Boeiboorden laten vervangen door specialist?

Gratis windveer offertes aanvragen van regionale specialisten

Voor het snel vernieuwen van de boeiboorden, vraag je via Slimster eenvoudig én gratis offertes aan. Op basis van jouw wensen selecteren wij de meest geschikte vakmannen uit ons netwerk. Van maximaal vijf regionale bedrijven krijg jij een scherpe prijsopgave toegestuurd. Jij vergelijkt de prijsoffertes en kiest hierna eenvoudig de laagste prijs van de timmerman die aan al jouw wensen voldoet. Vraag de boeideel-offertes direct online aan.

Welk soort hout of kunststof?

Weet je nog niet wat voor materiaal je wilt voor de nieuwe windveren? Je hebt de keuze uit kunststof en hout. Daarnaast is zink ook mogelijk, maar dat komt over het algemeen iets minder vaak voor. Jouw huidige platen kun je bijvoorbeeld laten vervangen door Trespa of Keralit boeiboorden. Dit zijn kunststof materialen die bijna geen onderhoud nodig hebben. Een ander materiaal is hout. Zoals hardhouten soorten Meranti, Red Cedar of Lariks / Douglas. Ook boeidelen van multiplex en MDF zijn mogelijk. De daktrimmen zijn meestal van aluminium. Alle materialen op een rij:

Gevelbekleding voor elk bouwwerk

Voor iedere geveltoepassing zijn boeidelen verkrijgbaar. Of het nu voor een garage of huis met plat dak is of voor de boeiboorden van een dakkapel. Daarnaast kun je ook de dakrandpanelen laten vervangen van een schuur, tuinhuis, overkapping of blokhut. De bij ons aangesloten vakmensen kunnen, naast alle woningen, ook de windveren vervangen van:

  • Carports
  • Erker
  • Tuinhuisjes
  • Overkappingen

Vergelijk prijzen van regionale specialisten

Direct gratis offertes vervangen boeidelen vergelijken!

Boeiboorden vervangen en op zoek naar een specialist? Voor het vinden van de beste prijs van de juiste vakman, helpen wij je graag. Door één aanvraag in te vullen, ontvang jij gratis offertes van maximaal vijf regionale bedrijven. Jij bent dus niet veel tijd kwijt om een geschikte specialist te vinden. De vakmensen hebben wij geselecteerd op basis van jouw eisen en zijn door ons al gecontroleerd. Het aanvragen van offertes voor het vervangen van windveren is helemaal kosteloos.

  • Oude boeidelen vervangen binnen 1 dag
  • Ontvang gratis en vrijblijvende offertes
  • Vergelijk betrouwbare lokale specialisten
  • Bespaar tot wel 45% op de totale prijs