Prijzen meranti windveren

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Zoek je naar hardhouten windveren van een hoge kwaliteit? Dan zijn meranti boeidelen wellicht een geschikte optie. Meranti hout is bestand tegen diverse weersomstandigheden en voordeliger dan Red Cedar hout.

Voordelen meranti windveren

  • Sterk materiaal
  • Eenvoudig te schilderen
  • Voordeliger dan kunststof
  • Weerbestendig

Nadelen meranti windveren

  • Regelmatig onderhoud vereist
  • Prijzige houtsoort
  • Kortere levensduur dan kunststof en zink

Kosten meranti boeidelen

Materiaal windveer Meterprijs*
Meranti boeidelen € 75

*Vanaf-prijs meranti windveer per meter, incl. plaatsing en btw. Schilderwerk niet bij prijs inbegrepen.

De prijs van meranti boeiboorden is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan de afwerking en montage van de windveren. Wil je de meranti boeideel prijs weten? In de tabel vind je de meterprijs van deze windveren.

Meer inspiratie opdoen?
Boeideel voorbeelden

Prijsopbouw meranti boeiboorden

Materiaal
Arbeid
Reiskosten
Afval

Materiaalkosten meranti boeidelen

Een groot deel van de boeidelen prijs wordt bepaald door het materiaal. Ga je voor een meranti dakrandafwerking, dan heb je verschillende soorten afwerkingen. Je kan de meranti boeidelen bijvoorbeeld uitbreiden met sierlijsten of daktrimmen. Daarnaast moeten meranti boeidelen ook regelmatig geschilderd worden, waardoor je ze een nieuwe uitstraling kan geven.

Onderhoud van meranti boeiboorden
Houten boeidelen, bv van meranti, moeten goed onderhouden worden. Het is raadzaam om de boeidelen jaarlijks te controleren op houtrot en beschadigingen. Ook hebben de boeidelen iedere paar jaar een nieuw likje verf nodig.

Plaatsingskosten windveren

Ook de montage van de boeidelen is van invloed op de prijs. Iedere vakman hanteert zijn eigen uurtarief, waardoor wij altijd aanraden om verschillende bedrijven te vergelijken. We brengen je alleen in contact met regionale bedrijven, waardoor de reiskosten altijd beperkt blijven. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt.

De bedrijven in het Slimster-netwerk adviseren je daarnaast vrijblijvend over de mogelijkheden met meranti boeidelen of andere (houten) boeidelen.

Bespaar op afvoerkosten
In de meeste offertes is een kostenpost opgenomen voor het opruimen van bouwafval. Je kan slim besparen op de kosten en zelf het afval afvoeren.

Direct gratis meranti windveer-offertes vergelijken

Prijzen meranti windveren

Nieuwe meranti boeidelen kopen en laten plaatsen? Vraag gratis meranti windveer-offertes aan bij Slimster en kom in contact met 4 regionale bedrijven. Je vergelijkt deze bedrijven en beslist zelf wie de opdracht krijgt. Zo bespaar je tot wel 45%.

633 windveer bedrijven vergelijken

Onderhoudsbedrijf van Dooren
Octrius Dakwerken
Marku Daktotaal
Kiran Dakdekkers
Dakonderhoud Willemsen
Dackus Dakwerken
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis windveren offertes?
Geheel vrijblijvend
Prijzen meranti windveren