• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 190.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
Prijzen douglas windveren

Prijzen douglas windveren

Windveer offerte
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Douglas boeidelen zijn een ideaal product voor tuinhuisjes en overkappingen. Dit hout heeft een prachtige kleur en is erg sterk. Ben je op zoek naar houten boeidelen? Ga dan voor windveren van douglas of lariks hout.

Voordelen Lariks / Douglas hout

 • Goedkoper dan Meranti hout
 • Prachtige uitstraling
 • Duurzaam en sterk
 • Eenvoudig te schilderen

Nadelen Lariks / Douglas hout

 • Niet onbehandeld te gebruiken
 • Regelmatig onderhoud vereist

Kosten douglas windveren

Materiaal windveer
Meterprijs*
Lariks / Douglas boeidelen € 70

* Vanaf-prijs douglas boeidelen per meter, incl. plaatsing en btw. Schilderwerk niet bij prijs inbegrepen.

Ben je benieuwd naar de prijs van douglas/lariks boeidelen? De kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de afwerking en de plaatsing van de boeidelen. In de tabel vind je een indicatie van de douglas boeidelen meterprijs. Liever de exacte prijs weten? Vraag dan gratis windveer-offertes aan via Slimster.

Meer inspiratie opdoen?

Prijsopbouw lariks boeidelen

Materiaalkosten van douglas windveren

De prijs van windveren wordt voor een groot deel bepaald door het materiaal. Het gaat hier niet alleen om de materiaalkeuze, maar ook om de afwerking van deze dakrandpanelen.

Afwerking

Je kan douglas/lariks boeidelen op verschillende manieren laten afwerken. Ga je voor een standaard afwerking of laat je ook sierlijsten, daktrimmen of trimkralen plaatsen?

Douglas boeidelen onderhouden We raden je aan om de douglas boeidelen periodiek te (laten) controleren op houtrot en beschadigingen. Zo kan je eventuele schade snel repareren. Ook is het raadzaam om het douglas hout iedere paar jaar een schilderbeurt te geven.

Montagekosten windveren van douglas

Laat je douglas boeidelen plaatsen en zoek je een vakkundig bedrijf dat je hierbij kan helpen? De bedrijven in het Slimster-netwerk beschikken over vakkennis en ervaring, en kunnen je vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden. De montagekosten van douglas windveren zijn uit de volgende onderdelen opgebouwd:

 • Evt. verwijderen oude boeidelen
 • Inmeten nieuwe boeidelen
 • Monteren nieuwe boeidelen
 • Uurtarief van de vakman

Laat niet alleen je boeidelen vervangen, maar ook gelijk je dakbedekking en dakgoten controleren. Door deze tegelijkertijd met je boeidelen te repareren of vervangen, bespaar je eenvoudig op de plaatsingskosten.

Bespaar op de reiskosten Bij Slimster kom je enkel in contact met lokale of regionale bedrijven. Zo betaal je nooit te veel aan voorrijkosten.

Eenvoudig gratis boeideel-offertes vergelijken

Wil je voordelig maar vakkundig nieuwe douglas boeidelen laten monteren? Vraag dan vrijblijvend boeideel-offertes aan via Slimster. Je kan maximaal 5 regionale bedrijven vergelijken en bepaalt zelf welke vakman de opdracht krijgt. Zo bespaar je tot wel 45%.

232 boeideel-bedrijven vergelijken

De Klussenier
Dakotim & Bosvelt & Haisch daktechniek
KOAR Kunststof Techniek
Den Besten Dakgoten
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal