Javascript is disabled, features may not work
Prijzen multiplex windveren
Vergelijk beste gevelbekleding deals
  • Gratis & vrijblijvend

Prijzen multiplex windveren

Op zoek naar multiplex windveren? Deze houtsoort is uitermate geschikt als dakrandbekleding; multiplex is namelijk weerbestendig, sterk en licht.

lightbulb
Wat is multiplex hout?
Multiplex boeidelen bestaan uit fineerlagen van hardhout (okoumé of eikenhout) die kruislings zijn verlijmd. Multiplex is een soort triplex dat alleen nog geverfd dient te worden. In de volksmond wordt met multiplex en triplex vaak hetzelfde bedoeld.
  • Voordeliger dan meranti en red cedar
  • Eenvoudig te schilderen
  • Sterker en lichter dan MDF
  • Weerbestendig
  • Minder lange levensduur dan hardhout
  • Regelmatig onderhoud vereist
Materiaal windveer
Meterprijs*
Multiplex boeidelen € 60

*Vanaf-prijs multiplex boeideel per meter, incl. plaatsing en btw. Schilderwerk niet bij prijs inbegrepen.

Ben je benieuwd naar de prijs van multiplex boeidelen? Deze kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afwerking en montage van de boeidelen. In de prijstabel vind je een indicatie van de multiplex boeideel meterprijs.

Meer inspiratie opdoen?
Boeideel voorbeelden

Prijsopbouw multiplex boeiboorden

Materiaal
Arbeid
Reiskosten
Afval

Materiaalkosten multiplex boeidelen

De prijs van multiplex windveren wordt grotendeels bepaald door de materiaalkeuze. Je kan multiplex boeidelen niet alleen op je woning, maar ook op tuinhuisjes, garages of schuren plaatsen.

Dakrandbekleding van multiplex is daarnaast op diverse manieren af te werken. Ga je voor een standaard afwerking of laat je ook sierlijsten plaatsen?

leaf
Multiplex boeidelen onderhouden
Houten boeidelen, onder meer van multiplex, moeten goed onderhouden worden. Het is verstandig om de boeidelen ieder jaar te controleren op houtrot en beschadigingen. Geef de boeidelen daarnaast iedere paar jaar een nieuw likje verf.

De plaatsing van multiplex boeidelen is ook bepalend voor de kosten. Zo hanteert iedere vakman zijn eigen uurtarief. Om deze reden is het belangrijk verschillende offertes te vergelijken. Daarnaast brengt Slimster je alleen in contact met regionale bedrijven. Zo houd je de reiskosten in de hand en weet je zeker dat je nooit te veel betaal.t

calculator
Bespaar op de afvoerkosten
In veel boeideel-offertes is een kostenpost opgenomen voor het opruimen van bouwafval. Je kan slim besparen op de kosten en zelf het afval afvoeren.

Direct gratis multiplex windveer-offertes vergelijken

Nieuwe multiplex boeidelen kopen en laten monteren? Vind eenvoudig de beste deal door verschillende boeideel-offertes te vergelijken. Leg de offertes van maximaal 4 regionale bedrijven naast elkaar en beslis met welke vakman je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45% op de kosten.

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal