SMEG voorlader kopen

SMEG voorladers

Iedereen kent de voorladers van SMEG: de perfecte jaren ’50-modellen, die in films en series vaak de revue passeren. En wat denk je van de Smeg koelkasten? Wat een design! Een keuze voor Smeg is dan ook een keuze voor design. Naast de klassieke jaren ’50-serie, kun je ook kiezen voor de wasautomaten die zijn gemaakt van roestvrijstaal. Deze wasmachines zijn zeer robuust en ze vormen dan ook een keuze voor de lange termijn.

Smeg blijft niet beperkt tot een geweldig design, want met handige functies als Total Acquastop en een Vochtigheidssensor kies je tevens voor revolutionaire programma’s. Vergelijk via Slimster alle SMEG voorladers en vind de beste online aanbieding!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

SMEG voorladers vergelijken

De voorladers van Smeg vind je op Slimster.nl! Hier kun je ze tevens kieskeurig vergelijken, door gebruik te maken van het handige filtermenu. Selecteer jouw voorkeuren op het gebied van de voorladers, zoals de prijsklasse, de gewenste hoogte en diepte en de gewenste functies. De apparaten die in beeld zullen verschijnen, voldoen aan jouw zoekopdracht. Je kunt per keer maximaal vier wasautomaten op gedetailleerd niveau met elkaar vergelijken, om zo tot een perfecte vergelijking te komen.

Op Slimster.nl vind je jouw Smeg voorlader! Bij ons vind je ook de laagste online prijs voor jouw nieuwe SMEG wasmachine. Bestel direct online en je kunt jouw apparaat de volgende dag al thuis ontvangen, waarbij deze ook nog eens vakkundig wordt aangesloten door vakmensen van onze aangesloten webshops!

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Voordelen Smeg voorlader wasmachine

Smeg heeft als grote voordeel dat je kiest voor een klassiek ontwerp. Dit is leuk voor de liefhebbers van jaren ’50-interieurs, want de machines zijn voor een groot gedeelte in deze stijl gemaakt. Met Smeg kies je bovendien voor handige functies als een SelfClean wasmiddelbakje, Total Aquastop en Schuimbewaking. Met Total Aquastop wordt ervoor gezorgd dat jouw wasautomaat niet overstroomt. De wasautomaten zijn daarnaast energiezuinig en zijn voorzien van energielabel A of B.

Je kunt tevens kiezen voor de roestvrijstalen kuipen. De carrosserie is gemaakt van 10/12 gegalvaniseerd staal, waardoor roest op de lange termijn wordt voorkomen. De vulcapaciteit van de voorladers van Smeg varieert van 8 kg tot en met 11 kg. Hiermee kies je voor perfecte gezinsmachines. De grootste voordelen van SMEG wasmachines zijn:

  • Jaren ’50-stijl
  • Roestvrijstalen kuip
  • Total Aquastop
  • SelfClean wasmiddellade
  • Hoge vulcapaciteit (8 kg tot en met 11 kg)
  • Zeer energiezuinig
smeg voorlader