Everglades voorlader kopen

Everglades voorladers

Everglades is een Nederlands merk voor huishoudelijke producten, dat per jaar maar liefst 25.000 apparaten verkoopt. Het merk bestaat echter nog maar 20 jaar, waarmee men over een topprestatie mag spreken. Hoe Everglades zo groot is geworden in zo’n korte tijd? Door het produceren van absolute topkwaliteit aan producten.

De wasmachines en voorladers van Everglades zijn namelijk voorzien van een zeer hoog gebruiksgemak en zijn tegelijkertijd zeer geavanceerd en innovatief. Het merk dat 20 jaar geleden werd gestart door de familie Van Papendrecht is dan ook met recht zo groot geworden. Vergelijk hier alle Everglades voorladers en laagste prijzen!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Everglades voorladers vergelijken

Wanneer je een voorlader wasmachine van Everglades overweegt te kopen, is het verstandig om de verschillende modellen eerst kieskeurig met elkaar te vergelijken. Dit kan via Slimster! Door gebruik te maken van ons unieke filtermenu kun je voorladers selecteren op belangrijke eigenschappen als kleur, prijs, afmetingen en bijvoorbeeld het toerental.

De voorladers die in beeld verschijnen zijn de machines die aan jouw selectie voldoen. Je kunt per keer maximaal vier voorladers op een gedetailleerd niveau vergelijken. Heb je jouw perfecte wasautomaat gevonden, dan koop je deze gemakkelijk online op Slimster.nl!

Beste wasmachine kopen? Bekijk de test van Slimster!
Beste wasmachines

Voordelen Everglades voorlader wasmachine

Voorladers van het Nederlandse merk Everglades zijn zeer energiezuinig en zijn dan ook voorzien van het energielabel A of B. De vulcapaciteit is gemiddeld (7 kg) tot groot (9 kg), waardoor je de machines kunt gebruiken bij zowel middelgrote als grote gezinnen. Veel van de wasautomaten hebben daarnaast een Nederlands bedieningspaneel.

Typisch Hollands zijn bovendien de relatief lage prijzen van de voorladers van Everglades. Dit terwijl je bij Everglades wasmachines wel kunt kiezen uit vele unieke wasprogramma’s. Je leest hier alle voordelen nog eens handig onder elkaar:

  • Zeer energiezuinig
  • Vulcapaciteit van 7 kg of 9 kg
  • Nederlands bedieningspaneel
  • Relatief goedkoop
  • Veel unieke wasprogramma’s