ETNA voorlader kopen

ETNA voorladers

De voorladers van ETNA zijn afkomstig uit Nederland, want Etna is een oer-Hollands merk. Het bedrijf heeft al 155 jaar ervaring in het produceren van huishoudelijke apparaten en doet dit onder het motto: kwaliteit binnen handbereik brengen van iedereen. Op zijn Nederlands zijn de wasautomaten van ETNA dan ook niet te ingewikkeld, maar zijn ze voorzien van een mooi uiterlijk en een hoge betrouwbaarheid.

De voorlader wasmachines van dit Nederlandse merk zijn nog maar kort op de markt, namelijk vanaf 2011. De jarenlange ervaring gebruikt ETNA echter om van deze relatief nieuwe productgroep één groot succes te maken. Bekijk hier alle ETNA voorladers en laagste prijzen!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of .

ETNA voorladers vergelijken

Op Slimster.nl vergelijk je alle voorladers van ETNA op gedetailleerd niveau. Dit doe je door in het filtermenu aan te geven wat jouw voorkeuren zijn met betrekking tot de prijs van de machines, de afmetingen en bijvoorbeeld het gewicht. Heb je enkele kanshebbers geselecteerd? Dan kun je per keer maximaal vier verschillende voorladers kieskeurig met elkaar vergelijken door ze te selecteren en te klikken op ‘vergelijken’. Heb jij een geschikte ETNA voorlader gevonden, dan kun je deze gemakkelijk en snel online aanschaffen!

Nieuwe voorlader kopen? Bekijk Beste Koop & Getest!
Beste voorladers

ETNA voorlader wasmachine

Doordat de ETNA wasmachines nog een relatief nieuwe productgroep zijn, kies je in bij de voorladers van het Nederlandse merk voor frisse, nieuwe machines. De voorladers hebben een maximaal vulgewicht van 7 kg en ze zijn zeer energiezuinig. De wasautomaten hebben dan ook de energieklasse B gekregen. Handig aan de grote deur van de machines is dat deze 180 graden te openen is.

Toch liever geen voorlader kopen? Bij Slimster kun je ook alle bovenlader wasmachines vergelijken. Deze smalle wasmachines hebben hun opening aan de bovenkant.

Voordelen ETNA voorladers

Ondanks het feit dat een ETNA voorlader relatief nieuw is, zijn de machines zeer geavanceerd. Ze bevatten dan ook 15 unieke programma’s, zoals Anti Kreuk, ECO, Intensief en Extra Water. Een andere handige optie is uitgestelde start, waarmee je zelf instelt wanneer jouw machine de was gaat draaien. Zo kun je instellen dat de was klaar is wanneer je thuis komt van het werk. Hieronder vind je alle handige voordelen van ETNA voorladers nog eens onder elkaar:

  • Zeer energiezuinig
  • 180 graden openbare deur
  • 15 unieke programma’s
  • Vulcapaciteit van 7 kg
  • Uitgestelde start