• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Traprenovatie Brugge

  Vergelijk 211 specialisten

  Laatste 3 traprenovatie in Brugge

  Zowel de traptreden als de leuningen moeten vervangen worden

  Dokter Broodmanstraat, Breskens

  Goedendag, In onze woning hebben wij (zover ik het goed beoordeel) een spiltrap. Nu onze dochter op

  Christoffelstraat, Zuidzande

  1 dichte trap 13 treden en 14 stootborden naar verdiepingsvloer. + 1 open trap 13 treden naar zolder

  De Keijzerstraat, Grijpskerke

  Traprenovatie offerte

  Trap renoveren in Brugge

  Op zoek naar een bedrijf dat jouw trappen kan renoveren? De experts van Slimster zijn actief in heel Nederland en in veel delen van België. Zo ook in de omgeving van de stad Brugge. De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten kunnen ieder soort trap renoveren of bekleden, geheel naar jouw wens. Ze werken hierbij met hoogwaardige trapbekleding materialen en plaatsen extra opties, zoals een balustrade of anti-slip strips. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

  Ontdek de trapbekleding mogelijkheden

  Het laten uitvoeren van een traprenovatie kan op verschillende manieren. Zo kun je er voor kiezen om de trappen volledig te herstellen naar de oorspronkelijke staat. Veel van onze klanten kiezen voor de andere optie, namelijk het opnieuw stijlen van hun trappen zodat deze nog beter aansluiten op het interieur. De mogelijkheden voor het vormgeven van jouw trap zijn eindeloos. Kies onder andere uit de verschillende materialen, opties en eventuele kleuren. Zo kun je gaan voor o.a. eikenhout, laminaat of PVC als trapbekleding materiaal.

  Besparen op jouw traprenovatie in Brugge?

  Goedkope traprenovatie Brugge

  Woon jij in de regio Brugge en wil je jouw trappen laten herstellen door een ervaren vakman? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens de experts met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of renoveren naar wens. Maak gebruik van Slimster's offertesysteem en bespaar direct op de totale kosten van jouw traprenovatie!

  Vergelijk traprenovatie specialisten regio Brugge

  Pro Stairs Traprenovatie
  Christan Traprenovatie
  Trap Xpress Traprenovatie Expert
  Voordelige Traprenovatie
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal