Traprenovatie Brugge

Vergelijk specialisten in en rond Brugge

Top 10 specialisten

Laatste 3 traprenovatie in Brugge

Kleur zilver oak-stootborden-afwerking overloop-binnen en buiten wang-balustrade in RVS

Sint Baafsstraat, Brugge

de trappen zijn slecht geschilderd en de treden zijn bedekt met oud tapijt. Ik wil zwart met de tred

Grootmede, Middelburg

Gesloten trap. 14 treden. Kwart draai naar links boven. Trapleuning ook aan opknapbeurt toe

Oostmede, Middelburg

Trap renoveren in Brugge

Op zoek naar een bedrijf dat jouw trappen kan renoveren? De experts van Slimster zijn actief in heel Nederland en in veel delen van België. Zo ook in de omgeving van de stad Brugge. De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten kunnen ieder soort trap renoveren of bekleden, geheel naar jouw wens. Ze werken hierbij met hoogwaardige trapbekleding materialen en plaatsen extra opties, zoals een balustrade of anti-slip strips. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Ontdek de trapbekleding mogelijkheden

Het laten uitvoeren van een traprenovatie kan op verschillende manieren. Zo kun je er voor kiezen om de trappen volledig te herstellen naar de oorspronkelijke staat. Veel van onze klanten kiezen voor de andere optie, namelijk het opnieuw stijlen van hun trappen zodat deze nog beter aansluiten op het interieur. De mogelijkheden voor het vormgeven van jouw trap zijn eindeloos. Kies onder andere uit de verschillende materialen, opties en eventuele kleuren. Zo kun je gaan voor o.a. eikenhout, laminaat of PVC als trapbekleding materiaal.

Besparen op jouw traprenovatie in Brugge?
Gratis offerte

Goedkope traprenovatie Brugge

Woon jij in de regio Brugge en wil je jouw trappen laten herstellen door een ervaren vakman? Dan ben je bij Slimster aan het juiste adres. Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijzen en kwaliteit. Kies vervolgens de experts met de scherpste aanbieding en laat jouw trap bekleden of renoveren naar wens. Maak gebruik van Slimster's offertesysteem en bespaar direct op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Brugge

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal