Javascript is disabled, features may not work

Vergelijk specialisten in en rond Kortrijk

Top 10 specialisten
Trap2

Trap2

Heestert BE  

Traprenovatie

Laatste 3 traprenovatie in Kortrijk

Trap met kwart draai , 17 treden, dan overloop, trap naar zolder, 12 treden, kleine overloop, 5 tred

Lendedreef, Vichte

Trap nieuw leven geven, trap en leuning verven landelijk

Paulatemstraat, Zwalm

Het gaat im een nieuwe trap van 1e verdieping naar zolder met 2x halbe rechtse draai denk 13 tredes

Clivialaan, Hoek

Nieuwe trapbekleding in Kortrijk

In de buurt van Kortijk zijn de aangesloten specialisten van Slimster ook werkzaam. Zij herstellen trappen in heel Nederland in bepaalde delen van België. De experts zijn bekend met alle technieken om trappen op te knappen en doen dit voor zowel nieuwbouw als oudere woningen. Hierbij werken ze enkel met hoogwaardige trapbekleding materialen, zoals eikenhout, laminaat of blauwstaal. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en kosten? Vraag gratis offertes aan en vind de beste deal!

Trap renoveren in alle soorten en maten

De bij ons aangesloten traprenovatie specialisten bieden veel mogelijkheden om de trap volledig aan te passen aan jouw wensen. Zo bieden zij een legio aan materialen, opties en kleuren aan die de trap een eigen karakter geven. Wil je bijvoorbeeld jouw trap herstellen naar de oorspronkelijke staat of wil je juist een nieuw ontwerp. Beide opties zijn natuurlijk mogelijk. Laat je ook adviseren door een van onze experts en geniet van een fantastische trap!

Besparen op jouw traprenovatie in Kortrijk?
Gratis offerte

Voordelige traprenovatie Kortrijk

Woon jij in de regio Kortijk en zoek je een betrouwbare specialist voor het herstellen van jouw beschadigde trappen? Dan zit je bij Slimster op de goede plek! Vraag gratis trapbekleding offertes aan en vergelijk lokale bedrijven op prijs en kwaliteit. Kies zelf de expert met de scherpste aanbieding en laat jouw trap renoveren of bekleden naar wens. Zo kun je flink besparen op de totale kosten van jouw traprenovatie!

Vergelijk traprenovatie specialisten regio Kortrijk

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal