Panasonic Smart TV's vergelijken

Panasonic Smart TV's

Wie op zoek is naar een Smart TV van Panasonic zal snel uitkomen op de term Smart Viera. Smart Viera is de benaming die Panasonic aan al hun Smart TV's heeft gekoppeld. Net als alle andere fabrikanten heeft Panasonic hun online platform de afgelopen jaren flink verbeterd en zelfs meerdere malen van naam veranderd. In ieder geval staat bij Smart Viera gebruiksgemak en functionaliteit hoog in het vaandel. Zo heeft Panasonic enkele handige functies ingebouwd in hun online platform om zo de gebruikservaring te verhogen. Via Slimster kun je alle Panasonic Smart TV's vergelijken en vind je snel de beste online aanbieding!

1 resultaat
Panasonic TX43LX650E
43 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Panasonic TX43LX650E
Geen reviews
€ 411,-
1 prijs
43 inch
4K Ultra HD

Panasonic Smart TV's vergelijken

Ben jij aan het rondkijken voor een nieuwe Smart TV en spreekt Panasonic jou wel aan? Voordat je beslist welk model je gaat bestellen is het slim om kieskeurig te vergelijken. Je kunt gebruik maken van de filteropties van Slimster om jouw favoriete smart televisie te vinden. Vergelijk op kenmerken die jij belangrijk vindt, zoals de beelddiagonaal, Ultra HD beeldkwaliteit of HDR-ondersteuning. Heb jij een Panasonic TV gevonden die aan jouw wensen voldoet? Bekijk alle prijzen op de productpagina en ontdek de webshop met de laagste prijs!

Benieuwd naar de resultaten van onze Beste Smart TV test?
Beste Smart TV's

FireFox OS Smart TV

De Panasonic Smart TV's maken gebruik van het FireFox OS besturingssysteem, waarbij de nadruk ligt op gebruiksgemak. Dit besturingssysteem zal jou dus in staat stellen om alle functies van de Smart TV eenvoudig te gebruiken. De nadruk ligt naast gebruiksgemak ook op de mogelijkheden om jouw televisie persoonlijk te kunnen inrichten. De huidige besturingssystemen geven vaak weinig ruimte voor gepersonaliseerde indelingen en inrichting.

Applicaties Panasonic smart televisies

Een groot gemis bij de vorige versies van de Smart TV's van Panasonic was toch wel het aanbod van Nederlandse applicaties. Met Smart Viera lijkt hier langzaam een eind aan te komen en zijn er meer Nederlandse applicaties worden toegevoegd. Uiteraard treffen we de gebruikelijke apps gewoon aan, zoals Facebook, Twitter en Youtube maar ook enkele andere applicaties zoals applicaties om de beurs of het nieuws in de gaten te houden. Misschien moeten we even concluderen dat qua aanbod Panasonic nog achterloopt hierin, maar wat op dit moment wordt aangeboden in de online winkel is wel van hoogwaardige kwaliteit.

smart tv panasonic
panasonic smart tv kopen

Netwerken

Het sterke punt bij Smart TV's van Panasonic is altijd wel geweest dat er voldoende aansluitingen op de televisie aanwezig zijn. Ook de mogelijkheden bij Smart Viera lijken hierin onbegrensd en is het delen van informatie en connecties maken met andere apparatuur in het thuisnetwerk geen enkel probleem. Met de komst van Smart Viera lijkt zelfs deze scheidingslijn bij Panasonic nog dunner te zijn geworden.Hierdoor kun je dus makkelijk contact leggen met een computer of tablet om zo media uit te wisselen en op de televisie te tonen. Kabels leggen is dus compleet overbodig geworden bij Panasonic Smart Viera.