Beste Koop TV & Beste Getest TV's 2024

Beste Koop TV & Beste Getest TV's 2024

Wat is nou de beste televisie van 2024? Op Slimster.nl hebben wij een overzicht van de Beste Koop en Beste Getest televisies van dit moment gemaakt. Daarnaast tonen we jou de meest verkochte modellen van de afgelopen periode. Slimster heeft een onderzoek uitgevoerd naar modellen in diverse segmenten die wij aanbieden: LED televisies, QLED televisies, Smart televisies, 4K televisies en OLED televisies.

Beste LED TV

beste led tv LED tv's zijn zeer populair momenteel. Een LED tv is dun, biedt een goede beeldkwaliteit en is bovendien energiezuinig. Bekijk het nauwkeurig samengestelde overzicht van de beste LED televisies!

 • Top 5 best geteste LED TV's
 • Top 5 meest verkochte LED TV's
 • Top 5 beste koop LED TV's

Beste QLED TV

beste qled tv Met een QLED tv verzeker jij jezelf van de beste beeldkwaliteit. De Quantum Dot techniek zorgt voor een veel groter kleurbereik en een natuurgetrouwe weergave van details. Check hier de beste QLED tv's!

 • Top 5 best geteste QLED TV's
 • Top 5 meest verkochte QLED TV's
 • Top 5 beste koop QLED TV's

Beste Smart TV

beste smart tv Met een Smart TV kun je naast televisiekijken nog veel meer. Je hebt toegang tot verschillende apps en het internet. Bekijk hier de beste Smart tv's van dit moment!

 • Top 5 best geteste Smart TV's
 • Top 5 verkochte Smart TV's
 • Top 5 beste koop Smart TV's

Beste Ultra HD (4K) TV

beste 4k tv Een Ultra HD televisie levert kraakheldere beelden met maar liefst vier keer betere kwaliteit dan Full-HD. Bekijk hier de beste UHD tv's van dit moment!

 • Top 5 best geteste UHD TV's
 • Top 5 meest verkochte UHD TV's
 • Top 5 beste koop UHD TV's

Beste OLED TV

beste oled tv OLED televisies zijn nog zuiniger en dunner dan LED tv's. In 2024 zullen er meer OLED tv's worden uitgebracht! Bekijk hier de beste koop en beste getest OLED televisies en vergelijk ze onderling.

 • Best geteste OLED TV's
 • Meest verkochte OLED TV's
 • Beste koop OLED TV's

Beste TV kopen?

Het Beste TV en Beste Koop TV van 2024 overzicht is een product van Slimster en wordt door onze bezoekers beoordeeld met een 9.1/10 (523 personen).

De Beste TV en de Beste koop TV, welke zijn dat voor het jaar 2024 en welke waren dit vorig jaar en wat komt er nog meer aan in 2024? Wat doen wij om tot de "Beste TV en Beste Koop TV van 2024" te komen?

Wij verzamelen alle reviews van websites uit binnen- en buitenland, maar ook de Consumentenbond bestuderen wij goed. Wij analyseren gebruikerservaringen, specificaties en tests van platforms als Kieskeurig, Tweakers en Consumentenbond. In ons data-onderzoek beoordelen we de televisies op verschillende kenmerken. Zo kijken wij naar o.a. beeldkwaliteit, geluidskwaliteit, gebruiksgemak, veelzijdigheid, extra functionaliteit en energieverbruik.

Uit deze test komt altijd een Beste Koop TV naar voren plus een Beste TV. Maar wat zegt dit? Een goede prijs kwaliteit verhouding? Dat is natuurlijk leuk, maar ben je daar over 2 jaar nog steeds blij mee? Kortom, is het nú kopen van een 'beste prijs/kwaliteit' tv écht een slimme keus? Daarnaast zetten wij de meest verkochte tv's van 2024 voor jou op een rijtje. Alle onderzoeken en data bundelen wij en de Slimster productexperts bepalen iedere maand de Slimster Beste TV en Beste Koop TV van 2024:

 • Beste koop TV: Getest door Consumentenbond, EISA, Awards, eigen onderzoek en data, goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • Best geteste TV: Getest door Consumentenbond, EISA Awards, eigen onderzoek en data, beste kwaliteit.
 • Meest verkocht televisies: Eigen onderzoek, eigen data en partners zoals Gfk.

Beste Koop & Beste Getest tv's 2024

Wil jij weten wat de beste tv's van dit jaar zijn? Om het jou makkelijk te maken hebben wij voor alle soorten televisies de meest verkochte, beste koop en beste getest op een rij te zetten. Zo hebben wij de Beste LED TV, Beste Smart TV, Beste 4K TV, Beste OLED TV, Beste QLED TV en Beste Curved TV voor je onderzocht. Hoewel er nu bijna geen 3D tv's en plasma tv's worden verkocht, kun je nog wel de laatste beste lijst bekijken. Sommige modellen kun je meerdere keren tegenkomen in de overzichten.

Zo zijn er UHD LED Smart TV's verkrijgbaar. Kies dan ook wat voor jou het belangrijkst is, bijvoorbeeld UHD, zodat je hier de beste tv modellen van te zien krijgt. Heb jij een model op het oog? Klik dan op de groene Prijzen en Specificaties knop voor het volledige overzicht van alle specificaties inclusief de laagste prijzen van bekende en gerenommeerde winkels!

De beste LED tv's

Een LED TV is de opvolger van de LCD televisie. Deze tv's hebben een lager energieverbruik en zijn een stuk dunner. Dit komt doordat LED lichtbronnen kleiner zijn. Tegenwoordig is het gros van alle goede tv's een LED tv. Het aanbod is dus zo groot dat het lastig kan zijn om de beste televisie te vinden. LED tv's zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar en bieden een hoge helderheid en contrastratio. Bij Slimster kun je eenvoudig de beste LED tv's van dit moment vergelijken!

De beste Smart tv's

Met een Smart TV maak je eenvoudig verbinding met een wereld vol online entertainment. Zo kun je surfen via de internetbrowser, maar kun je ook gebruik maken van diverse smart apps. Denk bijvoorbeeld aan Netflix, Facebook of YouTube. Verschillende merken brengen goede slimme televisies op de markt met hun eigen smart platform. Zo kennen we Samsung Tizen, LG WebOS en maken Philips en Sony gebruik van Android. Via Slimster vind jij gemakkelijk de beste Smart tv's van dit jaar!

De beste Ultra HD (4K) tv's

Een 4K tv heeft een betere beeldkwaliteit dan een Full HD tv. Zo'n UHD scherm heeft namelijk een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Dat is viermaal zo scherp als een Full HD model. Hierdoor ervaar jij meer details en wordt tv kijken een levendige ervaring. Inmiddels zijn er veel 4K tv's te kopen, maar welke is nu de allerbeste? Wil jij graag een LED of OLED tv met Ultra HD beeldkwaliteit? En benieuwd naar de beste merken en modellen? Wij hebben de beste UHD (4K) televisies alvast voor je op een rijtje gezet.

De beste OLED tv's

Met een OLED televisie verzeker jij jezelf van de allerbeste kleurweergave. De pixels van een OLED scherm kunnen namelijk afzonderlijk oplichten. Hierdoor komen kleuren beter tot hun recht en is zwart ook echt diepzwart. Omdat er geen achtergrondverlichting nodig is, zijn de OLED televisieschermen nog dunner. Goede OLED tv's zijn duur, maar worden gelukkig wel steeds betaalbaarder voor de consument. Zoek jij zo'n luxe tv met 4K en High Dynamic Range? Bekijk dan hier de beste OLED tv's.

De beste QLED tv's

Met een QLED televisie verzeker jij jezelf van de allerbeste kleurweergave. QLED staat voor Quantum Dot en deze techniek wordt door Samsung in de markt gezet. Deze Samsung QLED tv's zijn de tegenhangers van de OLED tv's van merken als Philips en LG. Quantum Dot techniek maakt gebruik van hele kleine nanokristallen. Een folie wordt toegevoegd aan het scherm van een LED televisie. Zo wordt de beeldkwaliteit en kleurweergave verbeterd. Als er licht op deze nanokristallen valt lichten deze op in een specifieke kleur.

Hoe testen wij de beste tv’s?

Wij verzamelen reviews van echte gebruikers, maar we doen zelf ook onderzoek naar de beste tv modellen. Waar letten we dan precies op? Op structurele basis testen wij diverse soorten televisies. Zoals OLED tv’s, LED tv’s en QLED tv’s. Maar we richten ons onderzoek ook op de Smart tv’s en 4K tv’s. We kunnen natuurlijk niet elke nieuwe tv grondig testen.

Daarom selecteren we modellen van populaire merken en kijken we naar de meest verkochte beeldformaten. Belangrijkste factoren in onze televisie test zijn beeldkwaliteit, geluidskwaliteit en gebruiksgemak. Tevens spelen video- en audio-aansluitingen en energieverbruik een rol bij ons eindoordeel voor de beste tv’s.

slimster
Bij Slimster testen we al sinds 2011 televisies van alle merken en in alle prijsklassen. Maak gebruik van onze kennis en expertise om de beste tv te kopen bij een betrouwbare webshop!

Beeldkwaliteit test

Onze tv-experts beoordelen de beeldkwaliteit door diverse film- en sportbeelden te bekijken. Hierbij kijken we naar kleurweergave, vloeiende beelden, contrast en scherpte. We kijken naar de beste beeldinstellingen door zelf de instellingen te fine-tunen, maar ook beoordelen we de beeldkwaliteit in de fabrieksinstellingen. De beeldkwaliteit van de televisies hebben we getest met verschillende kijkhoeken en verlichting. Zo beoordelen we de kwaliteit bij veel lichtinval, maar ook bij een donkere ruimte.

Geluidskwaliteit test

Voor een goede tv ervaring is de geluidskwaliteit belangrijk. Daarom testen we diverse fragmenten; muziek, series en sportwedstrijden. Tevens kijken we naar de maximale geluidssterkte en de klank van het geluid. TV's met een goede geluidskwaliteit scoren uiteraard meer punten.

Gebruiksgemak tv

Omdat tv kijken voor iedereen makkelijk moet zijn testen we ook het gebruiksgemak. Zo kijken we of het aansluiten van de televisie eenvoudig gaat, maar testen we ook de afstandsbediening, teletekst en het menu. Omdat steeds meer televisies voorzien zijn van Smart functies testen we dit ook. Hierbij vinden we het belangrijk dat het Smart platform snel reageert, overzichtelijk is en de apps makkelijk zijn te installeren en opstarten.

Testresultaten Beste Koop & Getest tv

De resultaten van ons eigen onderzoek naar de beste tv koppelen we aan de ervaringen van gebruikers uit binnen- en buitenland. Daarbij voegen we de testscores van De Consumentenbond en verkiezingen zoals de EISA Awards. Al deze gegevens samen verwerken wij tot dit product; De Beste Koop en Beste Getest TV’s van Slimster.nl.

Beste TV merken 2024

Geen zin om alle tests te bekijken? Maar wil je direct weten welke tv merken het best scoren? De beste merken scoren goed in ons onderzoek naar de beste televisies.

Voor wie testen wij televisies?

Beste televisies

In bijna ieder huishouden staat wel een tv. En vaak zelfs meer dan 1! Daarom is onze test naar de beste televisies voor iedereen. Iedereen die een nieuwe tv wilt kopen en benieuwd is naar welke merken en modellen hun prijs écht waard zijn. Of je nu een klein budget hebt en een compacte tv wilt aanschaffen. Of als je eigen thuisbioscoop wilt creëren met een grote Ultra HD televisie met de nieuwste technieken. Het doel van onze tv test is om jou te helpen bij het vinden van de beste televisie voor de scherpste aanbieding!

Alles over televisies

 1. T
 2. TV laten ophangen
 1. 2
 2. 24 inch / 61 cm TV's
 3. 28 inch / 71 cm TV's
 1. 3
 2. 32 inch / 81 cm TV's
 3. 3D TV's
 1. 4
 2. 40 inch / 101 cm TV's
 3. 43 inch / 109 cm TV's
 4. 48 inch / 122 cm TV's
 1. 5
 2. 50 inch / 127 cm TV's
 3. 55 inch / 139 cm TV's
 4. 58 inch / 147 cm TV's
 1. 6
 2. 65 inch / 165 cm TV's
 1. 7
 2. 70 inch / 178 cm TV's
 3. 75 inch / 191 cm TV's
 4. 77 inch / 196 cm TV's
 1. 8
 2. 80 inch / 203 cm TV's
 3. 85 inch / 216 cm TV's
 4. 8K Ultra HD TV's
 1. B
 2. Black Friday TV aanbiedingen
 3. Bol.com televisies
 1. C
 2. Coolblue televisies
 3. Curved TV's (met gebogen scherm)
 1. E
 2. Expert televisies
 1. F
 2. Finlux televisies
 3. Full HD TV's
 1. H
 2. Hello TV televisies
 3. Hisense televisies
 4. Hospitality / Hotel TV's
 1. K
 2. Kleine televisies
 1. L
 2. LCD TV's
 3. LED TV's
 4. LG QNED TV's
 5. LG TV's
 6. Loewe televisies
 1. M
 2. MediaMarkt televisies
 3. Medion TV's
 4. Monitor TV's
 1. N
 2. Nieuwste televisies
 1. O
 2. OLED TV's
 1. P
 2. Panasonic TV's
 3. Philips TV's
 1. S
 2. Salora TV's
 3. Samsung QLED TV's
 4. Samsung TV's
 5. Sharp TV's
 6. Smart TV's
 7. Sony televisies
 1. T
 2. TCL televisies
 3. Televisie aansluitingen
 4. Televisies geschikt voor Caiway
 5. Televisies geschikt voor CI+ module
 6. Televisies geschikt voor Digitenne
 7. Televisies geschikt voor gamen
 8. Televisies geschikt voor KPN Glasvezel
 9. Televisies geschikt voor KPN Interactieve TV
 10. Televisies geschikt voor schotel / satelliet
 11. Televisies geschikt voor Ziggo
 12. Televisies met 8 bit paneel
 13. Televisies met Ambilight
 14. Televisies met bewegingssensor
 15. Televisies met Bluetooth
 16. Televisies met DVB-S tuner / DVB-S2
 17. Televisies met DVB-T / DVB-T2 tuner
 18. Televisies met goed geluid
 19. Televisies met harde schijf
 20. Televisies met HDR (High Dynamic Range)
 21. Televisies met stembediening
 22. Televisies met video recorder
 23. Televisies met webcam / camera
 24. Televisies tot 1000 euro
 25. Televisies tot 1500 euro
 26. Televisies tot 200 euro
 27. Televisies tot 300 euro
 28. Televisies tot 400 euro
 29. Televisies tot 500 euro
 30. Televisies tot 600 euro
 31. Televisies tot 700 euro
 32. Televisies tot 800 euro
 33. Televisies tot 900 euro
 34. Televisies vergelijken
 35. Televisies vergelijken op refresh rate (Hz)
 36. Thomson televisies
 37. Toshiba televisies
 38. TV aanbiedingen van Slimster
 39. Tv informatie & advies
 40. TV kopen op afbetaling of in termijnen betalen
 41. TV merken
 42. TV's geschikt voor VESA bevestiging
 43. TV's met ingebouwde DVD speler
 1. U
 2. Ultra HD (UHD) 4K TV's