TV laten ophangen

Heb jij een mooie televisie gekocht en wil je deze aan de muur bevestigen?  Wil jij je TV laten ophangen en afsluiten door een ervaren vakman? Via Slimster kun je eenvoudig een vakman vergelijken voor het monteren van de televisie.

Bespaar tijd & geld
TV laten ophangen

TV laten ophangen door ervaren vakman?

TV laten ophangen in heel Nederland

TV laten ophangen

Als je een mooie OLED tv, QLED tv of 4K tv hebt gekocht, dan wil je deze natuurlijk een prominente plek in je woonkamer geven. Zo'n mooie televisie zal de eye-catcher in huis zijn. Door de tv aan de muur te monteren komt hij nog beter tot zijn recht in jouw woonkamer. Hoewel het ophangen van de tv geen enorm lastig karwei is, is het wel een nauwkeurig werkje. De TV moet immers perfect recht hangen.

Daarom kun je deze klus beter laten uitvoeren door een ervaren en vakkundige monteur om de tv te laten aansluiteb. Zo bespaar jij tijd, moeite en geld. Via Slimster kun jij eenvoudig een vakman vergelijken om de televisie aan de wand te monteren. De bij ons aangesloten specialisten zijn actief in heel Nederland. Wil je jouw TV laten ophangen voor de laagste kosten? Vul dan snel het bovenstaande offerteaanvraag in.

Vraag gratis & vrijblijvende offertes aan en kom direct in contact met een lokale monteur. Of je nu in Den Haag, Rotterdam, Den Bosch of Breda woont, of ergens in een klein dorpje in Groningen. De bij ons aangesloten vakmensen zijn actief in heel Nederland en aansluiten van jouw tv op voor de laagste prijs!

VESA wandmontage tv's

Bij het ophangen van de televisie met een muurbeugel wordt meestal de VESA-standaard gebruikt. Deze standaard staat voor de vier schroefgaten aan de achterzijde van de televisie. Hier wordt namelijk de tv-beugel aan bevestigd. Afhankelijk van het merk en de afmeting van de tv is deze VESA-maat vierkant of rechthoekig.

Benieuwd welke tv beugel je nodig hebt? Je berekent de VESA-maat door de afstand tussen de schroefgaten te meten. Meet eerst horizontaal en daarna verticaal. De meest voorkomende maten voor VESA wandmontage zijn:

  • 100 x 100 mm
  • 200 x 100 mm
  • 200 x 200 mm
  • 400 x 400 mm

Merken televisies ophangen

Het ophangen van een televisie is dus afhankelijk van de VESA-maat. Dit is een universele maatvoering en daarom kunnen onze monteurs alle merken televisies ophangen. Heb jij een nieuwe Samsung, LG, Sony of Philips tv gekocht en wil je de tv laten ophangen? Via Slimster vind je snel een vakman voor de laagste kosten!