Smart TV's vergelijken op apps

Smart TV's vergelijken op apps

Televisies beschikken tegenwoordig over allerlei handige applicaties. Smart tv's hebben verschillende apps om het tv kijken voor jou tot een unieke ervaring te maken. Er zijn tegenwoordig erg veel mogelijkheden, waardoor er voor ieder wat wils is. Zo kun je bij verscheidene televisies Netflix of Videoland ervaren als streamingsdienst. Andere televisies geven sociale media, als Facebook en Twitter een prominente rol.

Vergelijk alle modellen op de online mogelijkheden en bestel online jouw nieuwe Smart TV. Bovendien kun je specifiek zoeken naar LED, OLED en QLED TV's. Via Slimster vind jij gegarandeerd jouw favoriete nieuwe televisie voor de laagste prijs!

Zoek jij de beste televisie met smart apps?
Bekijk de beste Smart TV's

Skype

De applicatie Skype heeft de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen en inmiddels is de applicatie niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Door middel van een internetverbinding en een camera kun je gratis naar iemand bellen die bij wijze van spreken aan de andere kant van de wereld woont. Onderhoud contact met vrienden en familie via een Smart TV met Skype functie.

Netflix

Televisie kijken is de laatste jaren een enorme verandering ondergaan. Waar de kijker vroeger afhankelijk was van het aanbod van de unieke televisiezenders, gaat tegenwoordig alles ‘On Demand’. De kijker bepaalt wat hij kijkt én wanneer hij dat doet. Om dit zo gemakkelijk mogelijk te maken is in Amerika ‘Netflix’ ontwikkelt. Dé online videobibliotheek die de kijker in staat stelt films en series te kijken waar en wanneer hij dit wil.

Spotify

De echte muziekliefhebber kan er al langere tijd niet meer zonder: Spotify. Oftewel: het programma dat muziekfans in staat stelt om heel eenvoudig muziek te luisteren en te ontdekken. Waar men vroeger nog afhankelijk was van cassettes en cd’s of de radio (met alle vervelende reclame inbegrepen), is Spotify ideaal. Het programma stelt de gebruiker in staat om makkelijk muziek op te zoeken. Er is voor ieder wat wils, alle genres zijn vertegenwoordigd.

YouTube

In de laatste jaren heeft het Amerikaanse YouTube een enorme opmars gemaakt. Het online filmpjes platform is gigantisch, volgens hun eigen cijfers wordt er ieder uur maar liefst 100 uur aan nieuw materiaal geüpload; voorlopig zijn we dus nog lang niet uitgekeken! De nieuwste trend is om YouTube te kijken op jouw eigen Smart TV. Vermaak jezelf met grappige video's, bekijk de nieuwste muziekclips of train jezelf fit met online instructie filmpjes.

Facebook

In zijn stoutste dromen had Mark Zuckerberg niet kunnen dromen dat Facebook zo groot werd, toen hij het idee in 2004 in zijn studentenkamer begon uit te werken. Inmiddels heeft Facebook maar liefst 1,2 miljard gebruikers. Waar men vroeger ‘verplicht’ bij een computer moest zitten om te kunnen Facebooken, is het tegenwoordig op veel meer apparaten mogelijk. De nieuwste trend is Facebook op de Smart TV.

Twitter

Het televisie kijken wordt een steeds socialere aangelegenheid. Verantwoordelijk hiervoor is de applicatie Twitter. In 280 tekens geven steeds meer bekende en onbekende mensen hun mening over van alles en nog wat. Vooral bij grote live-evenementen zoals een Eurovisie Songfestival of het WK voetbal, is er een grote drukte op dit platform. De meeste nieuwe Smart TV’s stellen de kijker in staat om live mee te Twitteren.