Smart TV's met Facebook vergelijken

Smart TV's met Facebook

In zijn stoutste dromen had Mark Zuckerberg niet kunnen dromen dat Facebook zo groot werd, toen hij het idee in 2004 in zijn studentenkamer begon uit te werken. Inmiddels heeft Facebook maar liefst 1,2 miljard gebruikers. Waar men vroeger ‘verplicht’ bij een computer moest zitten om te kunnen Facebooken, is het tegenwoordig op veel meer apparaten mogelijk. De nieuwste trend is Facebook op de Smart TV. Zoek jij naar een Smart TV met Facebook, dan kun je op deze pagina diverse modellen en merken met elkaar vergelijken!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

Smart TV's met Facebook vergelijken

Om alle mogelijkheden met elkaar te vergelijken, kun je gebruik maken van het systeem van Slimster. Via een eenvoudig in te stellen filtermenu, filter je er zo de perfecte Smart TV uit. Slimster zoekt voor jou bij welke webshop je de beste aanbieding kunt krijgen. Zo kun je eenvoudig online de Smart TV van jouw dromen bestellen. Het kopen van een Smart TV was nog nooit zo eenvoudig! Bij ons vind je gemakkelijk de laagste online prijzen en de beste service!

Hoe werkt Facebook op Smart TV?

Facebook op de Smart TV werkt uiterst eenvoudig. Het enige wat er noodzakelijk is, is dat jouw televisie verbonden is met het internet. Dit kunnen alle Smart TV’s zowel draadloos via de WiFI verbinding als via een bekabelde verbinding doen. Zodra ze verbonden zijn, kun je direct beginnen. Je opent de Facebook app, logt in met jouw eigen account en je bent klaar om sociaal TV te kijken op jouw Smart TV.

Voordelen Facebook app

Het grootste voordeel van Facebook op jouw Smart TV is dat je jouw social media van uit de luie stoel kunt bedienen. Je kunt op het televisiescherm eenvoudig vrienden taggen, berichten liken of bijvoorbeeld diverse video’s delen. Tevens kun je eenvoudig na het bekijken van een televisieprogramma jouw mening geven. Je bent nu niet meer afhankelijk van computer, laptop of smartphone. Met behulp van Facebook opent zich dus kortgezegd een sociale online wereld!

  • Vrienden taggen en berichten liken
  • Computer of smartphone niet nodig
  • Een online wereld opent zich
Blijf verbonden met de beste smart televisies!
Bekijk beste Getest Smart TV