Smart TV huren

Smart TV huren

Ben jij op zoek naar een goede Smart tv? Via Slimster vind je in no-time een geschikt model. Op deze pagina vind je ons totaalaanbod wat betreft de modellen die te huur zijn. Denk je er zelf over na om een smart televisie te leasen? Dan is het handig om een kijkje te nemen in ons assortiment. Onze aangesloten verhuurders leveren jou diverse modellen in verschillende formaten. Kies uit gerenommeerde merken als Philips, LG of Samsung.

Smart TV leasen

De smart tv verhuur werkt in het hele land, wat inhoudt dat je niet per se in één van de grote steden (Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam) hoeft te wonen om te kunnen genieten van onze service. Ook als je woonachtig bent in bijvoorbeeld Groningen, Eindhoven, Enschede of Maastricht helpen we jou graag verder. Onze aangesloten verhuurbedrijven opereren in alle hoeken van Nederland!

Waarom een Smart TV huren?

Aan het huren van een smart tv zitten vele voordelen verbonden, maart het is niet voor iedereen de juiste keuze. Hecht je bijvoorbeeld veel waarde aan het opbouwen van persoonlijk bezit, dan kun je beter gebruik maken van onze “koop”-selectie. Wil je liever per maand betalen, dan is het daarentegen handig om te huren.

Je kunt zelf aangeven voor hoelang je gebruik wilt maken van de smart tv (huurperiode minimaal 3 jaar bij Skala, kortere periode mogelijk bij Grover). Op deze manier bespaar je op de totaalkosten van de aanschaf van een nieuwe televisie, terwijl je wel geniet van de gemakken van een smart tv. Daarnaast zit garantie en onderhoud bij de prijs in.

  • Vast bedrag per maand
  • Onderhoud en garantie geregeld
  • Altijd de nieuwste Smart TV modellen
Liever een Smart televisie kopen?
Bekijk de beste Smart TV's

Smart televisies vergelijken

Via Slimster bekijk en vergelijk je op bijzonder eenvoudige wijze verschillende modellen televisies. Zo kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van ons filtermenu, iets wat we jou zeer aanraden. Hier geef je namelijk jouw persoonlijke voorkeuren op. Je kunt hierbij denken aan voorkeursfuncties, de afmetingen van het model of jouw prijsklasse.

Heb je jouw voorkeuren opgegeven? Dan kan het ‘vergelijken’ beginnen. Selecteer per keer maximaal vier modellen en laat ze aan een gedetailleerde vergelijking ondergaan. Heb jij een interessant model te huur gevonden? Dan kun je deze nu online leasen! Dit bieden wij aan in samenwerking met Skala.nl.

Bij ons kun je ook eenvoudig Ultra HD tv's en LED tv's bekijken, vergelijken en huren.