Smart TV's met geheugenkaartlezer vergelijken

Smart TV's met geheugenkaartlezer

Een geheugenkaartlezer is niet alleen voor de televisie een handige add-on. Het is ook een verrijking voor andere apparaten in huis. Zo is het gemakkelijker om deze met elkaar te verbinden. Het is mogelijk om camera’s, memory cards, USB sticks en meer apparaten te verbinden met de televisie. Naast het bekijken van de bestanden maakt de SMART TV het ook mogelijk om de bestanden te delen. Zo kunnen deze meteen per e-mail worden verzonden, maar ook op sociale media worden geplaatst. Via Slimster kun je alle Smart TV's met geheugenkaartlezer vergelijken om de beste deal te vinden!

1 resultaat
Sharp Aquos 43BL5EA
43 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Sharp Aquos 43BL5EA
Geen reviews
€ 455,-
1 prijs
43 inch
4K Ultra HD
In 2024 worden er (bijna) geen Smart TV's met geheugenkaartlezer meer gemaakt en verkocht. We maken simpelweg geen gebruik meer van losse geheugenkaarten, maar streamen content via Smart apps of van onze smartphone naar de tv toe.

Smart TV's met geheugenkaartlezer vergelijken

Ben jij op zoek naar een Smart TV met geheugenkaartlezer? Op deze pagina zie je het actuele aanbod, welke kun je kunt vergelijken via Slimster. Voordat je een nieuwe TV gaat kopen is het namelijk verstandig om kieskeurig te vergelijken. Check alle prijzen, de specificaties en reviews om een televisie met geheugenkaartlezer te vinden die voldoet aan jouw wensen. Heb je een favoriet model gevonden? Dan kun je deze veilig online bestellen bij één van de bij ons aangesloten webshops!

Benieuwd naar de beste Smart televisies van 2024?
Beste Smart TV

Compatibiliteit

De geheugenkaartlezer is in de meeste gevallen geschikt voor het uitlezen van de volgende geheugenkaarten: SD, SDHC, Mini-SD, Micro-SD, Compact Flash, XD, Memory Sticks en een Multi-Media Card. De compatibiliteit van de kaarten verschilt per televisie-set. Let dus even per model en merk goed op welk soort memorystick je hebt.

Direct foto’s en video’s bekijken op de televisie

Aan de Smart televisie kan een apparaat worden gekoppeld die foto’s en video’s bevat. Met de geheugenkaartlezer is dit een gemakkelijke opgave. Vervolgens kan het materiaal op de televisie worden afgespeeld. De foto’s kunnen worden in- en uitgezoomd en er is een diavoorstelling mogelijk. Hierdoor is het gemakkelijk om video’s en foto’s die net gemaakt zijn meteen af te spelen op de televisie. Daarnaast kan het ook gebruikt worden voor films of series die op een geheugenkaart staan. Door deze in de geheugenkaartlezer te plaatsen kan er meteen gekeken worden.

Afspelen van muziekfragmenten

Het is ook mogelijk om een apparaat aan te sluiten met muziekfragmenten. Deze kunnen los of in een playlist worden afgespeeld. De televisie beschikt over een gebruikersinterface die het eenvoudig maakt om door de aanwezige muziek heen te scrollen en selecties te maken.