Toshiba Smart TV's vergelijken

Toshiba Smart TV's

Toshiba is altijd al een innovatieve fabrikant geweest en dit bewijst de fabrikant nog eens met hun Smart TV's. Onder de naam Toshiba Places heeft de fabrikant enkele modellen in hun assortiment zitten die dus contact kunnen maken met het internet. Het portaal biedt de mogelijkheid om snel even de status-updates op de social media te bekijken, het laatste nieuws te lezen of om juist een video te bekijken. Toshiba Places begint steeds uitgebreider te worden en ook Toshiba blijft het online platform steeds verder ontwikkelen. Hierbij is onderscheid in de verschillende 'Places' toch wel het speerpunt van de eenvoudige bediening van een Toshiba-televisie.

4 resultaten

Toshiba 55UA2063DG

55 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Toshiba 55UA2063DG
€ 499,-
55 inch
4K Ultra HD

Toshiba 55UA2B63DG

55 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Toshiba 55UA2B63DG
€ 388,-
55 inch
4K Ultra HD

Toshiba 55UA3A63DG

55 inch , 4K Ultra HD , LED / LCD
Toshiba 55UA3A63DG
€ 537,-
55 inch
4K Ultra HD

Toshiba Smart TV's vergelijken

Wil jij graag een Toshiba Smart TV kopen? Dan moeten we je helaas teleurstellen, want er worden bijna geen tv's van Toshiba meer verkocht in Nederland. Gelukkig kun je via Slimster wel vergelijkbare modellen vergelijken. Maak hiervoor gebruik van de filteropties aan de linkerkant en geef jouw voorkeuren op. Heb je een favoriete smart televisie gevonden? Dan kun je deze veilig online kopen bij één van de bij ons aangesloten webshops.

Video Places

Met Video Places wordt het wel heel eenvoudig om de laatste films te huren. Met een simpele druk op de knop kunnen de laatste films en/of series direct bekeken worden. De content wordt verzorgd door externe partijen, maar hierdoor is het aantal beschikbare films altijd wel up-to-date en wordt er maandelijks gezorgd voor een verse lading nieuwe films.

Music Places Toshiba

In 2013 kwam Toshiba met Music Place, wat ongeveer hetzelfde werkt als Video Place. Je koopt een muzieknummer en deze wordt direct opgeslagen op jouw Toshiba Smart TV. Zo kun je zelf afspeellijsten samenstellen en muziek luisteren via de televisie wanneer je maar wilt. Music Places kunnen we zien als een voorloper van de Spotify app.

News Place & Social Place

Naast Video Place is News Place en Social Place toch veruit de meest populaire 'Place' binnen het online platform van Toshiba. Via deze weg kun je makkelijk het laatste nieuws lezen en kun je makkelijk in contact blijven met vrienden of familie via de Social Place. Bij Social Place is er nog wel een unieke mogelijkheid en dat is het delen van content met vrienden of familie. De buitenwereld zal deze content nooit zien en andere kunnen deze content ook niet verder delen. Hierdoor kun je met een gerust hart een gekke foto naar iemand doorsturen zonder dat dit op andere sociale media terecht komt. Je kunt het eigenlijk zien als een soort e-mailbox, echter dan wel in groepsvorm.