Smart TV's met FireFox OS vergelijken

Smart TV's met FireFox OS

De markt voor mobiele besturingssystemen is vol in ontwikkeling. De strijd gaat vooral tussen Android en Apple. In 2013 kwam daar een ‘nieuwe’ speler bij: Firefox. Nieuw is Firefox natuurlijk niet volledig, veel computers maken al gebruik van deze internetbrowser. Maar nieuw op de smartphones was het wel. Firefox is echter nog niet verzadigd, zo bleek in 2014. Samen met televisieproducent Panasonic wordt het nieuwe mobiele besturingssysteem (Firefox OS) ook op de Smart TV gebracht. Via Slimster kun jij alle Smart TV's met FireFox OS platform vergelijken en vind je snel de beste online aanbieding!

0 resultaten

Momenteel geen aanbod

Wijzig je filterinstellingen of

Panasonic Firefox TV's en My Home Screen

Inmiddels zijn er weinig tot geen FireFox televisies meer beschikbaar. Mozilla, het bedrijf achter het besturingssysteem, heeft in 2016 via de eigen website laten weten de ontwikkeling van tv's met FireFox te stoppen: "In the spring and summer of 2016 the Connected Devices team dug deeper into opportunities for Firefox OS. They concluded that Firefox OS TV was a project to be run by our commercial partner and not a project to be led by Mozilla."

Hierdoor heeft Panasonic het project van Mozilla in eigen beheer genomen en omgedoopt tot My Home Screen.

Smart TV's met FireFox OS vergelijken

Kun jij niet meer wachten op een nieuwe Smart TV? Kijk dan eens op onze website Slimster.nl! Hier vind je namelijk het volledige assortiment van Panasonic televisies die je kunt kopen met FireFox OS platform. Via eenvoudige filters, kun je diverse Smart TV’s met elkaar vergelijken. Slimster zoekt voor jou de beste aanbiedingen. Je kunt jouw Smart TV direct online uitzoeken en bestellen. Slimster: online televisies kopen met het grootste gemak!

Wil jij weten welke Smart TV's het best scoren?
Bekijk beste Smart TV's

Voordelen FireFox OS televisies

Wanneer een besturingssysteem eerst succesvol werkend is uitgebracht op de smartphone, dan is de stap naar een Smart TV vrij klein. Bij een smartphone staat het gebruiksgemak voorop. De nadruk op gebruiksgemak wordt meegenomen naar de Smart TV. Dit besturingssysteem zal jou dus in staat stellen om alle functies van de Smart TV eenvoudig te gebruiken. De nadruk ligt naast gebruiksgemak ook op de mogelijkheden om jouw televisie persoonlijk te kunnen inrichten. De huidige besturingssystemen geven vaak weinig ruimte voor gepersonaliseerde indelingen en inrichting.

  • Hoog gebruiksgemak
  • Televisie persoonlijk inrichten