Javascript is disabled, features may not work
Vind beste ongediertebestrijding deal

Vind beste ongediertebestrijding deal

Zojuist vergeleken

 • balance
  16:30
  Hoef En Haag
 • balance
  16:29
  Wijchen
 • balance
  16:27
  Waalwijk
 • balance
  16:27
  Wierden
 • balance
  16:26
  Groningen

Jij verdient de beste deal

 • Ervaren ongediertebestrijders
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Werkzaam in jouw regio
 • Tot 3 vrijblijvende offertes

Laatste weetjes

Hoe fruitvliegjes bestrijden?
Lees de blog

Heb je last van ongedierte? Ongedierte in huis is erg vervelend en je wilt hier zo snel mogelijk vanaf zijn. Schakel de hulp in van een professionele bestrijder, die goed en veilig het ongedierte bestrijdt. Waarom het niet verstandig is zelf aan de slag te gaan? Een professionele bestrijder heeft enkele belangrijke voordelen:

 • Heeft verstand van ongedierte + juiste bestrijdingsmethode
 • Werkt met effectievere bestrijdingsmiddelen
 • Werkt veilig en secuur
 • Adviseert over ongedierte preventie

Kom in contact met professionele ongediertebestrijders

Soorten ongedierte

Last van bedwantsen?

Heb je last van jeuk en zwellingen? Vind je donkere huidschilfers en uitwerpselen in je bed? Dit wijst op de aanwezigheid van bedwantsen. Het is bij bedwantsen verstandig om een professionele bestrijder in te schakelen. Bedwantsen voeden zich met bloed, maar kunnen hier ook maanden zonder. Zorg dus dat je de bedwantsen volledig bestrijdt, anders blijft het probleem terugkeren.

Bedwantsen bestrijden
Last van boktorren?

De boktor is een bekende houtkever en in Nederland hebben we vooral te maken met de huisboktor. De larven van de huisboktor zorgen voor meer schade dan andere houtwormsoorten. Het is dus belangrijk om snel actie te ondernemen als je last hebt van de boktor. Schakel direct een specialist in als je het vermoeden hebt van boktorren. Zo voorkom je (nog meer) schade aan je woning.

Boktor bestrijden
Last van houtworm?

Heb je last van houtworm in huis of heb je het vermoeden dat er houtworm in onbehandeld hout zit? Schakel dan zo snel mogelijk de hulp in van een professioneel bestrijder. Houtworm eet je hout letterlijk op, wat kan leiden tot erg gevaarlijke situaties.

Houtworm bestrijden
Last van insecten?

Heb je last van insecten in huis of rondom je woning? Insecten kunnen erg vervelend zijn en ook voor overlast zorgen. Wanneer je last hebt van een insectenplaag kan een professioneel bestrijder helpen. Deze expert bekijkt met welke insecten je te maken hebt, wat de beste manier van bestrijding is en wat het gaat kosten. Na insectenbestrijding kan hij ook helpen bij de preventie van de insecten.

Insecten bestrijden
Last van kakkerlakken

Heb je kakkerlakken in huis of zie je eitjes van kakkerlakken? Kakkerlakken planten zich snel voort en kunnen in korte tijd uitgroeien tot een plaag. Onderneem dus snel actie als je last hebt van kakkerlakken en laat de kakkerlakken bestrijden door een professionele bestrijder.

Kakkerlakken bestrijden
Last van vogels?

Overlast door vogels voorkomen of oplossen? Vogels kunnen veel overlast veroorzaken. Denk aan het bevuilen van gevels en bestrating of het verspreiden van ziekten en parasieten. Daarnaast zijn vogelnesten broedplaatsen voor ander ongedierte. Wacht daarom niet te lang bij overlast door vogels, maar schakel de hulp in van een professioneel bestrijder.

Vogelwering
Last van marters?

Heb je last van steenmarters? Steenmarters kunnen veel schade aanrichten in woningen, zoals stank- en geluidsoverlast, kapotte bedrading en doorgeknaagd isolatiemateriaal. Steenmarters zijn een beschermde diersoort en daardoor is het niet eenvoudig om van ze af te komen. Schakel de hulp in van een professional voor de bestrijding en preventie van steenmarters.

Marters bestrijden
Last van mollen?

Heb je mollen in je tuin? Dan is het belangrijk om deze dieren zo snel mogelijk te vangen, voordat je hele tuin is bezaaid met molshopen. Het ziet er niet uit, maar is ook erg gevaarlijk. Je kunt bijvoorbeeld een voet breken of enkelband scheuren door deze verraderlijke molshopen. Wil je van deze mollen af? Schakel de hulp in van een professionele bestrijder. Deze expert weet hoe hij de mollen kan bestrijden of verjagen.

Mollen bestrijden
Last van muizen?

Muizen in huis zijn erg vervelend en kunnen voor veel overlast zorgen. Heb jij last van muizen in huis? Ga niet zelf aan de slag, maar laat ze professioneel bestrijden. Zo weet je zeker dat het probleem effectief wordt opgelost en je niet te maken krijgt met een muizenplaag. Schakel dus snel de hulp in van een professioneel bedrijf als je muizenoverlast vermoedt.

Muizen bestrijden
Last van wespen?

Heb je te maken met een wespennest in huis of rond je woning? Een wespennest is vervelend, maar kan ook erg gevaarlijk zijn. Bijvoorbeeld als je te maken hebt met agressieve wespen of allergisch bent voor wespensteken. Ga niet zelf aan de slag met de bestrijding van wespen, maar schakel de hulp in van een specialist. Zo ben je verzekerd dat het wespennest en de bijbehorende wespen verdwijnen. Wat kost de bestrijding van wespen en waar moet je op letten?

Wespen bestrijden
Last van woelratten?

Woelratten zijn knaagdieren die veel weghebben van een rat, vandaar ook de naam woelrat. Een woelrat kan voor veel schade zorgen, maar is lastig te bestrijden. Woelratten zijn namelijk een beschermde diersoort en dus niet zomaar op iedere manier te bestrijden. Heb je last van woelratten? Schakel dan de hulp in van een professionele bestrijder. Deze expert weet welke mogelijkheden er zijn voor het bestrijden of verjagen van woelratten.

Woelratten bestrijden
Last van ratten?

Heb je last van ratten in of rondom je woning? Ratten zorgen voor veel overlast en richten veel schade aan. Daarnaast verspreiden ze eenvoudig ziektes, wat gevaarlijk kan zijn voor mens en dier. Vermoed je een rattenplaag? Laat deze dan zo snel mogelijk bestrijden door een professioneel bedrijf.

Ratten bestrijden

Veelgestelde vragen over ongediertebestrijding

Hoe ongedierte bestrijden?

Een professionele bestrijder mag veel effectievere bestrijdingsmiddelen inzetten dan wanneer je zelf aan de slag gaat. De beste bestrijdingsmethode is afhankelijk van het soort ongedierte en de situatie. 

Ongediertebestrijding: wie is verantwoordelijk?

Het laten bestrijden van ongedierte brengt kosten met zich mee. Wie is er verantwoordelijk voor ongediertebestrijding?

 • Ongedierte in openbare ruimte: gemeente is verantwoordelijk voor de openbare ruimte. Breng de gemeente wel op de hoogte van het ongedierte, zodat zij iemand kunnen inschakelen voor de ongediertebestrijding.
 • Ongedierte op eigen terrein: als het ongedierte op je eigen terrein zit, ben jij zelf verantwoordelijk. Eventuele kosten voor het bestrijden van ongedierte zijn voor eigen rekening.
 • Ongedierte in huurhuis: het bestrijden van ongedierte in een huurhuis is vaak een grijs gebied. Ongediertebestrijding valt doorgaans onder klein onderhoud, waar de huurder meestal verantwoordelijk voor is. Bij overmacht is het wel zo netjes dat ook de verhuurder zijn verantwoordelijkheid neemt.
Zelf ongedierte bestrijden of laten doen?

Lokdozen, sprays, poeders of schuim: er zijn ontzettend veel manieren om zelf ongedierte te bestrijden. Toch raden we je aan om altijd een expert in te schakelen voor een goede en veilige bestrijding van ongedierte. Voor ongediertebestrijding is de juiste kennis nodig van het ongedierte en de bestrijdingsmiddelen. Doe-het-zelf bestrijdingsmiddelen werken ook vaak minder goed dan de professionele middelen. Daarnaast is het erg belangrijk dat de bestrijding veilig gebeurt. Een expert heeft veel ervaring en weet hoe hij veilig moet werken.

Alles over ongediertebestrijding