Vind beste ongediertebestrijding deal

8,7 gemiddeld,
9 reviews
Vind beste ongediertebestrijding deal

Waarom Slimster

Zojuist vergeleken

 • 08:54Velsen-Noord
 • 08:39Dussen
 • 08:11Almere
 • 08:04Oss

Waar we voor staan

 • Ervaren ongediertebestrijders
 • Bespaar tijd & geld
 • Vergelijken = beste deal
 • Werkzaam in jouw regio
 • Tot 3 vrijblijvende offertes

94% beveelt ons aan

8,6 gemiddeld, 900 reviews
Ongediertebestrijders

Heb je last van ongedierte? Ongedierte in huis is erg vervelend en je wilt hier zo snel mogelijk vanaf zijn. Schakel de hulp in van een professionele verdelger, die goed en veilig het ongedierte bestrijdt. Waarom het niet verstandig is zelf aan de slag te gaan? Een professionele ongediertebestrijders heeft enkele belangrijke voordelen:

 • Heeft verstand van ongedierte + juiste bestrijdingsmethode
 • Werkt met effectievere bestrijdingsmiddelen
 • Werkt veilig en secuur
 • Adviseert over ongedierte preventie

Kom in contact met professionele ongediertebestrijders

Soorten ongedierte

Last van bedwantsen?

Last van bedwantsen?

Heb je last van jeuk en zwellingen? Vind je donkere huidschilfers en uitwerpselen in je bed? Dit wijst op de aanwezigheid van bedwantsen. Het is bij bedwantsen verstandig om een professionele bestrijder in te schakelen. Bedwantsen voeden zich met bloed, maar kunnen hier ook maanden zonder. Zorg dus dat je de bedwantsen volledig bestrijdt, anders blijft het probleem terugkeren.
Bedwantsen bestrijden
Last van boktorren?

Last van boktorren?

De boktor is een bekende houtkever en in Nederland hebben we vooral te maken met de huisboktor. De larven van de huisboktor zorgen voor meer schade dan andere houtwormsoorten. Het is dus belangrijk om snel actie te ondernemen als je last hebt van de boktor. Schakel direct een specialist in als je het vermoeden hebt van boktorren. Zo voorkom je (nog meer) schade aan je woning.
Boktor bestrijden
Last van houtworm?

Last van houtworm?

Heb je last van houtworm in huis of heb je het vermoeden dat er houtworm in onbehandeld hout zit? Schakel dan zo snel mogelijk de hulp in van een professioneel bestrijder. Houtworm eet je hout letterlijk op, wat kan leiden tot erg gevaarlijke situaties.
Houtworm bestrijden
Last van insecten?

Last van insecten?

Heb je last van insecten in huis of rondom je woning? Insecten kunnen erg vervelend zijn en ook voor overlast zorgen. Wanneer je last hebt van een insectenplaag kan een professioneel bestrijder helpen. Deze expert bekijkt met welke insecten je te maken hebt, wat de beste manier van bestrijding is en wat het gaat kosten. Na insectenbestrijding kan hij ook helpen bij de preventie van de insecten.
Insecten bestrijden
Last van kakkerlakken

Last van kakkerlakken

Heb je kakkerlakken in huis of zie je eitjes van kakkerlakken? Kakkerlakken planten zich snel voort en kunnen in korte tijd uitgroeien tot een plaag. Onderneem dus snel actie als je last hebt van kakkerlakken en laat de kakkerlakken bestrijden door een professionele bestrijder.
Kakkerlakken bestrijden
Last van vogels?

Last van vogels?

Overlast door vogels voorkomen of oplossen? Vogels kunnen veel overlast veroorzaken. Denk aan het bevuilen van gevels en bestrating of het verspreiden van ziekten en parasieten. Daarnaast zijn vogelnesten broedplaatsen voor ander ongedierte. Wacht daarom niet te lang bij overlast door vogels, maar schakel de hulp in van een professioneel bestrijder.
Vogelwering
Last van marters?

Last van marters?

Heb je last van steenmarters? Steenmarters kunnen veel schade aanrichten in woningen, zoals stank- en geluidsoverlast, kapotte bedrading en doorgeknaagd isolatiemateriaal. Steenmarters zijn een beschermde diersoort en daardoor is het niet eenvoudig om van ze af te komen. Schakel de hulp in van een professional voor de bestrijding en preventie van steenmarters.
Marters bestrijden
Last van mollen?

Last van mollen?

Heb je mollen in je tuin? Dan is het belangrijk om deze dieren zo snel mogelijk te vangen, voordat je hele tuin is bezaaid met molshopen. Het ziet er niet uit, maar is ook erg gevaarlijk. Je kunt bijvoorbeeld een voet breken of enkelband scheuren door deze verraderlijke molshopen. Wil je van deze mollen af? Schakel de hulp in van een professionele bestrijder. Deze expert weet hoe hij de mollen kan bestrijden of verjagen.
Mollen bestrijden
Last van muizen?

Last van muizen?

Muizen in huis zijn erg vervelend en kunnen voor veel overlast zorgen. Heb jij last van muizen in huis? Ga niet zelf aan de slag, maar laat ze professioneel bestrijden. Zo weet je zeker dat het probleem effectief wordt opgelost en je niet te maken krijgt met een muizenplaag. Schakel dus snel de hulp in van een professioneel bedrijf als je muizenoverlast vermoedt.
Muizen bestrijden
Last van wespen?

Last van wespen?

Heb je te maken met een wespennest in huis of rond je woning? Een wespennest is vervelend, maar kan ook erg gevaarlijk zijn. Bijvoorbeeld als je te maken hebt met agressieve wespen of allergisch bent voor wespensteken. Ga niet zelf aan de slag met de bestrijding van wespen, maar schakel de hulp in van een specialist. Zo ben je verzekerd dat het wespennest en de bijbehorende wespen verdwijnen. Wat kost de bestrijding van wespen en waar moet je op letten?
Wespen bestrijden
Last van woelratten?

Last van woelratten?

Woelratten zijn knaagdieren die veel weghebben van een rat, vandaar ook de naam woelrat. Een woelrat kan voor veel schade zorgen, maar is lastig te bestrijden. Woelratten zijn namelijk een beschermde diersoort en dus niet zomaar op iedere manier te bestrijden. Heb je last van woelratten? Schakel dan de hulp in van een professionele bestrijder. Deze expert weet welke mogelijkheden er zijn voor het bestrijden of verjagen van woelratten.
Woelratten bestrijden
Last van ratten?

Last van ratten?

Heb je last van ratten in of rondom je woning? Ratten zorgen voor veel overlast en richten veel schade aan. Daarnaast verspreiden ze eenvoudig ziektes, wat gevaarlijk kan zijn voor mens en dier. Vermoed je een rattenplaag? Laat deze dan zo snel mogelijk bestrijden door een professioneel bedrijf.
Ratten bestrijden

Veelgestelde vragen over ongediertebestrijding

Klanten over Slimster