Witte magnetron kopen

Witte magnetrons

Heb jij een keuken waarin de kleur wit veel naar voren komt? Dan wil je misschien wel een witte magnetron kopen omdat dit goed matcht bij de kleuren in je keuken. Witte magnetrons zijn te koop in verschillende uitvoeringen, zoals combimagnetrons, solo magnetrons en inbouw magnetrons. Bij Slimster kun je alle witte magnetrons vergelijken op prijs, specificaties, levertijd en reviews. Vergelijk het complete aanbod hieronder en vind direct de beste deal voor jouw nieuwe magnetron!

55 resultaten
Samsung MS23F300EEW
Solo-magnetron , Aanrecht , 800 W
Samsung MS23F300EEW voorkant
Geen reviews
€ 119,-
1 prijs
Aanrecht
Solo-magnetron
Brandt SM2602W
900 W , 26 l
Brandt SM2602W voorkant
Geen reviews
€ 158,-
1 prijs
Bomann MW 6014 CB
Solo-magnetron , Aanrecht , 700 W
Bomann MW 6014 CB rechter voorkant
Geen reviews
€ 94,-
1 prijs
Aanrecht
Solo-magnetron
Electrolux LMS4253TMW
Combinatiemagnetron , Ingebouwd , 900 W
Electrolux LMS4253TMW voorkant
Geen reviews
€ 432,-
1 prijs
Ingebouwd
Combinatiemagnetron
Ardes AR6520
Solo-magnetron , Aanrecht , 700 W
Ardes AR6520 voorkant
Geen reviews
€ 95,-
1 prijs
Aanrecht
Solo-magnetron

Witte magnetrons vergelijken

Voordat je een nieuwe magnetron koopt is het slim om kieskeurig te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Maak gebruik van ons slimme filtermenu en vergelijk alle witte magnetrons op kenmerken die jij belangrijk vindt. Selecteer wat jouw magnetron mag kosten en filter op functies zoals maximaal vermogen, pizza-stand en gewichtssensor. Je kunt ook filteren op merken zoals Bosch, Samsung, Siemens en AEG. Heb jij een model gevonden dat aan jouw wensen voldoet? Op de productpagina vind je de laagste prijzen!

Op zoek naar de beste magnetron?
Beste magnetron van 2024

Witte magnetron kopen voor de laagste prijs

Witte magnetrons zijn in elke prijsklasse te vinden en bieden verschillende mogelijkheden. Wil je alleen restjes opwarmen en producten ontdooien? Dan is een witte solo magentron voldoende. Kook je liever uitgebreider en gebruik je een heteluchtfunctie of grill regelmatig? Dan is een witte combi-magnetron een betere optie. Bij Slimster kun je alle soorten magnetrons vergelijken.

Heb jij een witte magnetron gevonden die aan al jouw eisen voldoet? Op de productpagina vind je alle specificaties en een handige prijstabel. Hier zie je de actuele prijzen en voorraadstatus van de bij ons aangesloten webshops. Selecteer de goedkoopste aanbieding en koop jouw nieuwe magnetron veilig online!