• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 116.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Roeden voor ramen

Roeden voor ramen

Ga naar

Roeden zijn raamverdelingen en geven een raam een authentieke of klassieke uitstraling. Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer je ramen met roeden laat plaatsen, waardoor de kosten kunnen variëren.

Wat kosten roeden op het raam?

De prijs van roeden kan verschillen, afhankelijk van het soort roeden, het type raam en de afmetingen. Ook speelt mee hoeveel ramen je wilt plaatsen met deze raamverdeling. Benieuwd naar de prijs van ramen met roeden?

Ramen met roeden plaatsen

Soorten roeden

  • Roeden tussen het glas
  • Glasdelende roeden
  • Roeden tussen én op het glas

Roeden tussen het glas

De eerste en meest goedkope optie is het plaatjes van roeden/latjes tussen het dubbele glas. Deze latjes liggen dus onder het glas en worden ook wel spouwroeden of verzonken roeden genoemd. Het oppervlak van het raam blijft glad en kan je dus eenvoudig schoonmaken.

Glasdelende roeden

Deze roeden hebben de hoogste kosten, aangezien er in ieder vakje een apart raampje wordt geplaatst. Er is dus niet één groot oppervlak, maar tussen de roeden komen verschillende ruiten.

Roeden tussen en op het glas

Je kunt de bovenstaande opties ook combineren. Er worden latjes in het dubbele glas geplaatst, zodat er maar 1 ruit nodig is. Om toch het klassieke glasdelende effect te creëren worden er vervolgens nog roeden op het glas gezet.

Ramen met roeden laten plaatsen?

Wil jij graag ramen met roeden laten plaatsen in je woning? In feite kunnen roeden op alle soorten ramen worden geplaatst. Ook qua kozijn materialen kan je in principe alle kanten op. Vraag gratis offertes aan en laat jouw ramen met roeden plaatsen door een ervaren vakman. Ook direct de kozijnen vervangen is uiteraard mogelijk. Vergelijk de verschillende vakmannen uit ons netwerk en vind de beste deal.

724 raam-specialisten vergelijken

Eurokozijn
Multi Kozijn
Bogers kozijnen
Kroon Kozijn & Focus Kozijntechniek
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal