Javascript is disabled, features may not work
Raamtochtwering
Vergelijk beste kozijnen deals
  • Gratis & vrijblijvend

Raamtochtwering

Wil je tocht in huis voorkomen en laat je jouw kozijnen vernieuwen? Laat dan ook direct tochtwering aanbrengen in jouw kozijnen. Door jouw ramen tochtvrij te maken, voel je minder koude lucht in huis en bespaar je eenvoudig op je energierekening.

Voordelen ramen met tochtwering

  • Laat natuurlijke ventilatie door
  • Comfortabele warmere woning
  • Allerlei opties beschikbaar

Wat kost tochtwering voor ramen?

Er kunnen verschillende prijzen gehanteerd worden voor raamtochtwering, doordat ze afhankelijk zijn van de lengte, plaatsing, soort en de kierbreedte. Benieuwd naar de prijzen van tochtwering voor jouw nieuwe ramen?

Kozijnen met tochtwering kopen?
Kozijn offerte aanvragen

De draaiende delen in een kozijn zijn een van de meest voorkomende tochtplekken in huis. Maar ook de aansluiting van je kozijnen naar de gevel staat hoog op het lijstje. Deze tochtplekken kun je eenvoudig aan laten pakken óf voorkomen. Tochtstrips of tochtband vullen de kieren op, waardoor er geen (koude) lucht meer je woning in komt.

Een tochtvrij huis is beter voor de isolatie. Jouw kozijnen en ramen kan je op verschillende manieren beter isoleren:

  • Kozijnen met een hoge isolatiewaarde plaatsen
  • Beglazing met een hoge isolatiewaarde plaatsen
  • Tochtstrips aanbrengen in het raamkozijn
lightbulb
De tochtplek zoeken
Ga met je hand of het vlammetje van een aansteker langs de omtrek van het raam. Flakkert de vlam? Dan heb je jouw tochtplek gevonden.

Tochtwering plaatsen is geen ingewikkelde klus. Maar laat je nieuwe kozijnen en ramen plaatsen? Dan is het goed om de vakman de boel tochtvrij te laten maken. Zo weet je zeker dat je niet meer energie verbruikt dan nodig is. Vraag gratis kozijn offertes aan en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Door deze vakmannen te vergelijken vind je eenvoudig de beste deal.

1032 kozijn-specialisten vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal