Ventilatieroosters

Product Specialist
1 minuten

Woningen zijn vandaag de dag steeds beter geïsoleerd. Hoe beter de isolatie, des te belangrijker de ventilatie van diezelfde woning wordt: je hebt namelijk frisse lucht nodig in huis en vochtige lucht moet worden afgevoerd. Laat je nieuwe kozijnen en ramen plaatsen? Ga dan voor ramen met ventilatieroosters.

Ventilatieroosters in een raam kunnen variëren wat betreft de kosten. Het soort ventilatierooster speelt een rol, maar ook het type raam, soort kozijn en de afmetingen zijn van invloed. De meerprijs van een luchtrooster in kozijnen is € 50. Hier komt de prijs van het kozijn en raam dan nog bovenop.

Ramen met ventilatierooster plaatsen
Gratis offertes
ventilatierooster ramen

Er zijn verschillende ventilatieroosters beschikbaar. Zo kan je een ventilatierooster op het raam laten aanbrengen of op het kozijn. Tegenwoordig kan je luchtroosters zodanig laten wegwerken dat ze nog maar nauwelijks zichtbaar zijn.

Je hebt ook de keuze uit vlakke of ronde ventilatieroosters. Het voordeel van een vlak rooster is dat deze niet uitsteekt ten opzichte van het raam. Zo kan je het rooster probleemloos in schuifpuien of draaikiepramen laten monteren.

Welk ventilatierooster past bij mij?

Het beste ventilatierooster verschilt per situatie. Er bestaan verschillende systemen en een ervaren vakman kan je goed adviseren over alle mogelijheden. Met deze vakman ben je ook verzekerd van een correcte installatie.

Zorg voor een goede ventilatie in je woning en ga voor ramen met ventilatieroosters. Je kunt kiezen uit verschillende kozijn materialen en soorten ramen. Vraag gratis offertes aan bij Slimster en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Door deze vakmannen te vergelijken, vind je eenvoudig de beste deal.

1057 kozijn-specialisten vergelijken

  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal