Raambeslag

Pascal van de Beek
Content Specialist
1 minuten

Kozijnen en ramen worden voorzien van hang- en sluitwerk. Raambeslag wordt gebruikt om ramen te kunnen openen en sluiten, dit beslag bevindt zich aan de binnenkant van de ramen. Dit raambeslag zorgt voor extra beveiliging en is decoratief.

Wat kost raambeslag?

De kosten van raambeslag kunnen flink variëren, afhankelijk van het soort raambeslag en het materiaal. Het is hierdoor lastig een prijsindicatie te geven. Ben je benieuwd naar de prijs van jouw nieuwe ramen inclusief raambeslag? Vraag dan gratis offertes aan.

Kozijnen inclusief raambeslag laten plaatsen?
Kozijnen offerte

Mogelijkheden met raambeslag

Ben je op zoek naar een raamkruk, raamboom of raamuitzetter? Wanneer je kozijnen en ramen laat plaatsen door een vakman uit ons netwerk, heb je uiteraard ook de keuze uit verschillende soorten raambeslag. Zo creëer je ramen, helemaal naar jouw wens.

Raambeslag is beschikbaar in verschillende materialen. Denk hierbij aan aluminium, rvs, messing of chroom. Goud, zilver, zwart en wit zijn slechts een greep uit de kleuren die mogelijk zijn.

Stijlen raambeslag

Je kunt ervoor kiezen om het raambeslag in dezelfde stijl te plaatsen als de rest van je kozijnen en ramen. Of ga juist voor een contrasterend effect: strakke kozijnen met klassiek raambeslag. Het kan allemaal.

  • Klassiek raambeslag
  • Landelijk raambeslag
  • Modern raambeslag
  • Industrieel raambeslag
raambeslag nieuw raam

Raam beveiligen tegen inbraak

Raambeslag heeft een decoratieve functie, maar is ook belangrijk voor de veiligheid. Het juiste sluitwerk zorgt ervoor dat inbrekers niet eenvoudig een raam of kozijn kraken. Kies voor sluitwerk met het SKG-keurmerk. Dit keurmerk toont aan dat het beslag van een hoge kwaliteit is en lastig te forceren.

Ramen inclusief raambeslag door vakman laten plaatsen

Raambeslag

Wil je mooie, nieuwe kozijnen laten plaatsen die voorzien zijn van uitstekend raambeslag? Vraag gratis offertes aan via Slimster en kom in contact met vakmannen die in jouw regio actief zijn. Vergelijk de vakmannen en vind de deal die het beste bij je past.

1200 kozijn-specialisten vergelijken

Multi Kozijn Spakenburg B.V.
Future Kunststofkozijnen
Euro Kozijn
DeKoTe
ALKU Ontdekkingscentrum Tilburg
VMK Kozijnen
Stijl Kozijnen
Schipper Ede
Renovar
PlanKozijn
Duurzaam Kozijn Nederland B.V.
Aannemersbedrijf F.H. v. Keulen
Bouw Advies XXL
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis kozijnen offertes?
Geheel vrijblijvend
Raambeslag