• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Kunststof garagedeur prijzen

  Kunststof garagedeuren prijzen

  Vergelijk garagedeur offertes
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Wil je weinig omkijken hebben naar je garagedeur, maar de deur wel een mooie uitstraling meegeven? Ga voor een kunststof garagedeur en profiteer van de vele voordelen van dit materiaal. Ontdek de verschillende mogelijkheden en kosten van pvc garagedeuren.

  Voordelen garagedeur kunststof

  • Onderhoudsvrij
  • Goede isolatie
  • Voordelig materiaal
  • Licht materiaal

  Nadelen garagedeur kunststof

  • Minder natuurlijke uitstraling

  Wat kost een kunststof garagedeur?

  De kunststof garagedeuren prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort kunststof, het type garagedeur en eventuele extra opties. Maar ook de montage is van invloed op de prijs; de arbeidskosten variëren flink en zijn hierdoor lastig vast te stellen. Benieuwd naar de kunststof pvc garagedeur prijzen?

  Prijs kunststof garagedeuren vergelijken

  Inspiratie voor kunststof garagedeuren

  kunststof garagedeuren openslaand
  onderhoudsvrije garagedeur
  garagedeur onderhoudsvrij
  Andere garagedeuren bekijken?

  Prijsopbouw kunststof garagedeur

  Mogelijkheden met kunststof garagepoorten

  Een groot deel van de prijs van kunststof garagedeuren is afhankelijk van het materiaal. De kosten van het gebruikte materiaal worden door verschillende factoren bepaald, zoals de materiaalkeuze, de afmetingen en het soort garagedeur.

  Merk kunststof

  Kunststof garagedeuren zijn beschikbaar in veel verschillende merken. Deze merken hebben ieder een eigen prijsklasse, voordelen en nadelen. Een voordeel van kunststof is dat dit materiaal beschikbaar is in vele RAL-kleuren en dessins. Laat je adviseren over de mogelijkheden door een expert uit het Slimster-netwerk.

  Materialen van kunststof garagepoort

  Een kunststof garagepoort bestaat doorgaans uit een stalen deur of stalen panelen, afgewerkt met een kunststof bekleding. Op deze manier wordt eenvoudig de uitstraling van kunststof gecreëerd. Ook profiteer je zo van de onderhoudsvrije kenmerken van een kunststof deur, maar houd je de stevigheid van een stalen of metalen garagedeur. Deze combinatie van materialen wordt vooral gebruikt bij sectionale garagedeuren.

  Type garagedeuren

  Daarnaast is het ook mogelijk om een loopdeur in de garagedeur te laten plaatsen. Het toevoegen van een zijdeur naast de garagedeur behoort ook tot de mogelijkheden.

  Afmetingen van de kunststof garagepoort

  De afmetingen van de kunststof of polyester garagedeur zijn natuurlijk ook van invloed op de prijs. Immers: hoe groter de deur is, hoe meer materiaal je nodig hebt. En dat zie je dan weer terug in de kosten.

  Maatwerk kunststof garagedeur

  Een kunststof of polyester garagepoort is volledig op maat te maken als je specifieke wensen hebt. Wil je bijvoorbeeld horizontale of verticale profielen? Wil je ramen in de garagedeur laten plaatsen? Hoe geïsoleerd moet de deur zijn en voor welk deurbeslag ga je? Leg je wensen voor aan de vakman, zodat deze de juiste pvc garagedeur voor jou op maat kan maken.

  pvc garagedeur

  Kunststof garagedeuren plaatsen door ervaren vakman

  Naast het materiaal speelt ook de montage een rol op de prijs. Er zijn verschillende factoren van invloed op de plaatsingskosten:

  • Het inmeten en installeren van de deuren
  • Eventueel breekwerk in de gevel
  • Eventueel verwijderen oude garagedeur
  • Het uurtarief van de vakman
  Oude garagedeur vervangen? Slim besparen! Wordt jouw oude garagedeur vervangen door een nieuwe poort? Vaak kan je de oude deur nog tweedehands verkopen. Zo kan je slim besparen op de plaatsing van een nieuwe garagedeur.

  Bespaar op de reiskosten

  Een specialist rekent voorrijkosten om de garagedeur te installeren. Kies je voor een regionale vakman, dan zijn de reiskosten lager dan bij een vakman die verder moet rijden.

  Beperk afvoerkosten

  Een garagedeur-specialist neemt de afvoer van afval vaak als kostenpost op in de offerte. Wil je besparen op de kosten? Dan kan je ervoor kiezen om zelf het afval af te voeren.

  Beste deal vinden voor je kunststof garagedeur

  Kunststof garagepoorten zijn beschikbaar als standaard model, maar ook op maat samen te stellen. Je wilt natuurlijk dat de garagedeur goed past bij je wensen en je woning. Schakel de hulp in van een ervaren en betrouwbare vakman om een correcte plaatsing te garanderen. Vergelijk gratis offertes via Slimster en vind de beste deal.

  613 deur-specialisten vergelijken

  Belisol Ramero Deuren
  Garagedeuren Outlet
  Maxam Garagedeuren
  Garagedeuren
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal