Roldeur voor garage

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Ben je op zoek naar een garagedeur die vrijwel geen ruimte in beslag neemt bij het openen? Met een roldeur in je garage gaat er maar weinig ruimte verloren. Lees verder om de mogelijkheden te ontdekken van een garage roldeur.

Voordelen roldeur garage

  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Plafond is volledig te benutten
  • Op maat te maken

Nadelen roldeur garage

  • Mindere isolatie dan andere garagedeuren
  • Geen loopdeur mogelijk

Wat kost een garage roldeur?

Soort deur Handmatig Elektrisch
Roldeur voor garage € 1.200 € 2.100

* Vanaf-prijs roldeur, incl. btw. Excl. montage.

Wil je een garage roldeur kopen? De prijs kan flink variëren en is afhankelijk van het materiaal, het formeet van de roldeur en eventuele extra opties. Ook de montage is bepalend voor de prijs; ga je een oude garagedeur vervangen of moet er nog breekwerk in de gevel worden uitgevoerd? De arbeidskosten zijn hierdoor lastig te geven.

Garage roldeuren prijzen vergelijken
Vind de beste deal

Inspiratie voor garage roldeur

garage roldeur automatisch
Meer inspiratie opdoen?
Garagedeur voorbeelden

Wat is een roldeur?

garage roldeur

Een roldeur lijkt in veel opzichten op een sectionaaldeur, maar heeft kleinere panelen of lamellen. Waar bij een sectionaaldeur deze panelen via rails langs het plafond schuiven, rollen ze bij een roldeur op in een omkasting. Hierdoor houd je het plafond vrij. De roldeur zwenkt ook niet uit op de oprit, waardoor je jouw auto tot vlak voor de deur kan parkeren.

Garage roldeur isoleren

Roldeuren zijn van oorsprong niet geïsoleerd. Deze ongeïsoleerde deuren zijn prima als een goede warmte-isolatie niet noodzakelijk is. Zit jouw garage aan je woning of vind je isolatie belangrijk? Dan kan je beter kiezen voor garage roldeuren met isolatie, die tegenwoordig ook gewoon te krijgen zijn.

Materiaal van roldeuren

Roldeuren voor de garage zijn beschikbaar in verschillende materialen. De vakmannen in het Slimster-netwerk kunnen je adviseren over de beste materialen en afwerkingen voor jouw nieuwe garagedeur. De meest voorkomende materialen voor een garagedeur zijn:

Garage roldeur: automatisch of elektrisch openen
Ga je voor een automatische roldeur of is wil je liever de deur handmatig kunnen openen? Een elektrische roldeur kan je openen met een afstandsbediening of sensoren. Laat je informeren over de mogelijkheden door een specialist.

Beste deal vinden voor garage roldeur

Roldeur voor garage

Ga je jouw oude garagedeur vervangen of wil je een nieuwe garagedeur laten plaatsen? De garage roldeur biedt een eenvoudige oplossing om veel ruimte in je garage te houden. Heb je bijvoorbeeld een skibox? Door de roldeur kan je deze box nog makkelijk opbergen aan het plafond. Vraag gratis garagedeur-offertes aan via Slimster en vergelijk vakspecialisten die bij jou in de buurt leveren en plaatsen. Je beslist zelf met wie je in zee gaat en bespaart tot wel 45%.

Vergelijk 814 garagedeur specialisten

Your Door
van Roij Deuren
GarageDoors4U
Different Doors
DeGarageDeurExpert
Begico
Aannemersbedrijf F.H. v. Keulen
Kolk Zonwering en Garagedeuren
  1. Vraag binnen 1 minuut aan
  2. Ontvang vrijblijvende offertes
  3. Kies de beste deal
Gratis garagedeur offertes?
Geheel vrijblijvend
Roldeur voor garage