• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Stalen garagedeur prijzen

  Stalen garagedeur prijzen

  Vergelijk garagedeur offertes
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Van oorsprong werden garagedeuren vrijwel altijd gemaakt van metaal. Vooral metalen kanteldeuren waren erg populair. Tegenwoordig worden er meer materialen gebruikt voor garagedeuren, maar staal is nog steeds een veelgebruikt materiaal. Wat zijn de mogelijkheden en kosten van een stalen garagepoort?

  Voordelen garagedeur staal

  • Sterk materiaal
  • Te combineren met andere materialen
  • Goede isolatie mogelijk
  • Lange levensduur

  Nadelen garagedeur staal

  • Prijzig materiaal

  Wat kosten stalen garagedeuren?

  Wat is de prijs van een stalen garagepoort? De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de afmetingen en eventuele extra opties. Maar ook de montage is van invloed op de prijs. Ben je benieuwd naar stalen garagedeur prijzen?

  Prijs stalen garagedeur vergelijken
  garagedeur metaal
  stalen garagedeuren
  dubbele stalen garagedeur
  Meer inspiratie opdoen?

  Prijsopbouw stalen garagedeuren

  Mogelijkheden met stalen garagedeuren

  De materiaalkosten van metalen garagepoorten zijn afhankelijk van het type metaal, de soort garagedeur en de afmetingen van de garagepoort.

  Metaalsoort voor garagedeur

  Vroeger bestonden vrijwel alle garagedeuren uit staal of een andere metaalsoort. Het ging hier dan vooral om enkelwandige, niet geïsoleerde kanteldeuren van metaal. Tegenwoordig zijn er verschillende metaalsoorten beschikbaar voor garagedeuren, maar wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van staal.

  Ook is het mogelijk om staal te combineren met andere materialen. In dat geval zijn de deurpanelen gemaakt van staal en zijn deze panelen voorzien van een houten, kunststof of aluminium afwerking.

  Soorten garagedeuren

  Je hebt de keuze uit verschillende soorten garagedeuren. Het gaat hier om:

  Al deze deuren zijn te combineren met een loopdeur. Waar kanteldeuren en openslaande deuren volledig uit staal kunnen bestaan, is een sectionaaldeur vaak opgebouwd uit een combinatie van staal met andere materialen. De stalen panelen zorgen voor de stevigheid van de deur.

  Afmetingen van de garagedeur

  Niet alleen het gebruikte materiaal, maar ook de afmetingen van de garagedeuren spelen een rol. Hoe groter de garagedeur is, hoe meer materiaal je namelijk nodig hebt. En dat zie je vervolgens terug in de kosten.

  Extra opties

  Je kan verschillende opties toevoegen aan je nieuwe garagedeur. Denk bijvoorbeeld aan het deurbeslag, verschillende soorten aandrijvingen (handmatig of elektrisch) en het toevoegen van extra snufjes als ventilatieroosters

  grote stalen garagedeuren

  Stalen garagedeur monteren door ervaren vakman

  Ook de plaatsingskosten zijn van invloed op de prijs van stalen garagedeuren. Laat je een nieuwe garagedeur plaatsen, dan zijn de montagekosten opgebouwd uit verschillende factoren:

  • Het inmeten en installeren van de deuren
  • Eventueel breekwerk in de gevel
  • Eventueel verwijderen van oude garagedeur
  • Het uurtarief van de vakman
  Bespaar op voorrij- en afvoerkosten Het is mogelijk om eenvoudig te besparen op de reiskosten door te kiezen voor een regionale of lokale specialist. Bespaar tevens op de afvoerkosten door zelf het afval te verwijderen.

  Beste deal vinden voor je nieuwe stalen garagedeur

  Wil je jouw oude garagedeur vervangen of een nieuwe garagedeur laten installeren? Vraag gratis offertes aan via Slimster en vergelijk regionale bedrijven met elkaar. Je bepaalt zelf welke specialist je nieuwe garagedeur monteert.

  607 garagedeur specialisten vergelijken

  Belisol Ramero Deuren
  Garagedeuren Outlet
  Maxam Garagedeuren
  Garagedeuren
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal