• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?
  Garage kanteldeur prijzen

  Kanteldeur voor garage prijzen

  Vergelijk garagedeur offertes
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar
  Minimale kosten € 500,- Maximale kosten € 2.500,- Gemiddeld Gemiddelde kosten € 1.500,-
  Prijs kanteldeur, excl. montage

  Ben je op zoek naar een eenvoudige, maar goede garagedeur? Een kanteldeur voor je garage is volledig op maat samen te stellen, maar nog steeds een voordelige optie.

  Voordelen kanteldeur

  • Populair
  • In iedere stijl en design te maken
  • Voordelige garagedeur
  • Te plaatsen met loopdeur

  Nadelen kanteldeur

  • Kantelt gedeeltelijk buiten de gevel

  Wat kost een kanteldeur voor een garage?

  Soort deur
  Handmatig
  Elektrisch
  Kanteldeur voor garage € 500 € 750

  * Vanaf-prijs kanteldeur, incl. btw. Excl. montage.

  De kanteldeur prijzen worden bepaald door verschillende factoren, zoals het formaat van de garagedeur, het materiaal en extra opties. De montage speelt ook een rol, en hierdoor is de prijs erg lastig te bepalen. We geven daarom de kanteldeur kosten exclusief montage. Benieuwd naar de kanteldeur prijzen inclusief montage?

  Prijs garage kanteldeur vergelijken

  Meer inspiratie opdoen?

  Wat is een garage kanteldeur?

  kanteldeur garage

  Een kanteldeur is één van de meest eenvoudige manieren om een garage af te sluiten en te openen. Het deurblad bestaat uit één paneel, dat in zijn geheel kantelt bij het openen. Het paneel kantelt gedeeltelijk buiten de gevel, waardoor je er ruimte voor moet vrijhouden op je oprit.

  Kanteldeur isoleren Is isolatie geen belangrijk punt voor jouw garage? Dan is een enkelwandige garagedeur een prima optie. Voor wat extra isolatie kan je gaan voor dubbelwandig geïsoleerde kanteldeuren. Deze deuren zijn perfect voor garages aan de woning.

  Materiaalkeuze kanteldeuren

  Ook is het mogelijk om verschillende materialen te combineren. Dit is vooral het geval bij stalen kanteldeuren. Deze deuren kan je vervolgens laten bekleden met een kunststof, houten of aluminium afwerking.

  Kanteldeur garage met loopdeur

  Plaats je een kanteldeur, dan moet je altijd de hele deur openen om iets uit de garage te pakken. Gelukkig is het mogelijk om een loopdeur in de garagedeur te plaatsen. Zo hoef je niet de hele kanteldeur te openen als je even snel in de garage moet zijn.

  kanteldeur isoleren

  Garage kanteldeur beveiligen

  De specialisten in het Slimster netwerk denken met je mee bij het plaatsen van de garagedeur. Is veiligheid belangrijk voor je? Dankzij speciale trekveren slaat de garagedeur niet zomaar terug. Daarnaast zijn de garagedeuren te plaatsen met een stil loopwerksysteem en veersysteem, waardoor de kanteldeur zonder kracht (en lawaai) te openen is.

  Aandrijving van de garagedeur

  Je kan ervoor kiezen om de kanteldeur voor je garage handmatig te openen. Dit kan echter wat moeite kosten. Het is ook mogelijk om een elektrische kanteldeur te laten plaatsen en deze met een afstandsbediening of sensor te laten openen.

  Beste deal vinden voor je nieuwe kanteldeur

  Je kan de kanteldeur voor de garage volledig op maat samenstellen. Laat je adviseren over de mogelijkheden door één van de specialisten in het Slimster-netwerk. Je vraagt eenvoudig gratis garagedeur offertes aan en kiest zelf met welke vakman je in zee gaat.

  Vergelijk 610 garagedeuren bedrijven

  Belisol Ramero Deuren
  Garagedeuren Outlet
  Maxam Garagedeuren
  Garagedeuren
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal