Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
Garagedeur met loopdeur prijzen

Garagedeur met loopdeur prijzen

Vergelijk garagedeur offertes
Gratis & vrijblijvend
Ga naar

Waar de garage vroeger vooral werd gebruikt om de auto te stallen, heeft een garage tegenwoordig veel meer functies. Steeds vaker is een garage de plek om fietsen te stallen of de doorloop naar de woning. Hierdoor is er ook steeds meer vraag naar een eenvoudige toegang tot de garage in de vorm van een loopdeur.

Garagedeur met geïntegreerde loopdeur

  • Bij weinig ruimte
  • Bij deuren met automatische aandrijving

Garagedeur met aparte loopdeur

  • Bij voldoende ruimte
  • Eenheid creëren tussen deuren
  • Naast elkaar of in verschillende gevels

Wat kost een garagedeur met loopdeur?

Deze prijzen zijn afhankelijk van de materiaalkeuze, het formaat en het type garagedeur waar je de loopdeur in plaatst. Daarnaast is ook de montage van invloed op de prijs, maar deze arbeidskosten zijn lastig te bepalen.

Een loopdeur wordt vrijwel altijd gelijk met de (rest van de) garagedeur geplaatst. Daarom zitten de kosten van de loopdeur bij de garagedeur prijs inbegrepen. Ben je benieuwd naar de prijs van een garagedeur met loopdeur?

Prijzen garage loopdeur vergelijken

Inspiratie voor garage loopdeuren

Meer inspiratie opdoen?

Wat is een garage loopdeur?

De garage is allang niet meer alleen een plek om de auto te parkeren, maar dient ook als fietsenstalling, berging, hobbyruimte en doorgang naar de woning. Mensen willen snel en eenvoudig de garagedeur openen en sluiten. Een loopdeur in de garagedeur biedt de oplossing: je kan een sectionaal- of kanteldeur helemaal openen of je maakt gebruik van de (geïntegreerde) loopdeur. Je kan uiteraard de loopdeur ook los naast de garagedeur plaatsen.

Sectionaal garagedeur met loopdeur

Een sectionaaldeur kan worden uitgevoerd met een loopdeur. Zo heb je het gemak van een elektrische garagedeur, maar is de garage makkelijk te betreden. Ook een handmatige sectionale deur is te voorzien van een loopdeur.

Kanteldeur met loopdeur

Een kanteldeur is een voordelige garagedeur, maar gaat alleen in zijn geheel open. Plaats een kanteldeur met loopdeur of een loopdeur in de kanteldeur om de toegang tot de garage te vereenvoudigen.

Materialen voor garagedeuren met loopdeur

Een garagedeur kan van verschillende materialen worden gemaakt en hetzelfde geldt voor de loopdeur. Je hebt de keuze uit de volgende materialen:

Isolatie garage loopdeuren Grenst jouw garage aan je woning of vind je isolatie sowieso belangrijk? Dan is een loopdeur helemaal ideaal. Open je de garagedeur in zijn geheel, dan zal er veel warmte ontsnappen. Daar heb je met een loopdeur veel minder last van.

Beste deal vinden voor garagedeur met loopdeur

Wil je een garage met loopdeur kopen en laten plaatsen? Laat je adviseren over de mogelijkheden door gratis garagedeur-offertes aan te vragen via Slimster. Kom in contact met regionale bedrijven, ontdek de mogelijkheden en prijzen, en beslis zelf wie het beste bij je past.

629 garagedeur specialisten vergelijken

Belisol Ramero Deuren
Garagedeuren Outlet
Maxam Garagedeuren
Garagedeuren
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal