• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Dakopbouw op bestaande aanbouw

Met een dakopbouw creëer je veel extra ruimte in je woning. Heb je al een aanbouw aan je woning, maar kan je nog meer ruimte gebruiken? Dan is het mogelijk om een dakopbouw op de aanbouw te plaatsen.

Waarom een dakopbouw op uitbouw?

De meeste uitbouwen hebben een plat dak. Om nog meer ruimte te krijgen, kan je een dakopbouw op die bestaande uitbouw plaatsen. Deze opbouw kan de gehele lengte en breedte van de uitbouw beslaan, of van een ander formaat zijn.

Vergunning nodig

Voor de uitbouw heb je wellicht een vergunning moeten aanvragen. Voor een dakopbouw heb je altijd een vergunning nodig. Een extra verdieping is ook niet in alle gevallen toegestaan, dus verdiep je van tevoren goed in de richtlijnen en voorwaarden.

Wat kost een dakopbouw op aanbouw?

Verschillende factoren zijn van invloed op de prijs, waardoor een exacte prijs lastig te geven is. Voor een prijsopgave raden we je aan om gratis offertes aan te vragen. Toch een schatting van de kosten weten?

Vind de beste dakopbouw deal

Op zoek naar een expert voor een dakopbouw op je aanbouw? Vraag gratis offertes aan via Slimster en vergelijk regionale bedrijven. Je legt zelf de offertes naast elkaar en kiest voor de beste deal. Zo bespaar je tot wel 45%. Dat is slim vergelijken!