• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Dakopbouw op bestaande aanbouw

  Dakopbouw op bestaande aanbouw

  Dakopbouw offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Met een dakopbouw creëer je veel extra ruimte in je woning. Heb je al een aanbouw aan je woning, maar kan je nog meer ruimte gebruiken? Dan is het mogelijk om een dakopbouw op de aanbouw te plaatsen.

  Waarom dakopbouw op bestaande aanbouw?

  • Uitbouw heeft vaak plat dak, dus eenvoudig dakopbouw te plaatsen
  • Nog meer ruimte creëren

  Wat kost een dakopbouw op uitbouw?

  De prijs van een dakopbouw op een bestaande uitbouw kan flink variëren. Onder meer de materiaalkeuze, grootte van de opbouw en afwerking spelen een belangrijke rol. Maar ook de manier van plaatsen is van invloed op de prijs. Benieuwd naar de dakopbouw prijzen op een bestaande uitbouw? Vraag gratis offertes aan en ontvang diverse prijsopgaven.

  Vergelijk prijzen dakopbouw op uitbouw
  dakopbouw op uitbouw
  Meer inspiratie opdoen?

  Prijsopbouw dakopbouw op uitbouw

  Materiaal
  Arbeid
  Voorrijkosten
  Afval

  Dakopbouw op aanbouw samenstellen

  Heb je al een uitbouw aan je woning en wil je nog meer ruimte creëren?/ Dan is een dakopbouw op de uitbouw een goed idee. De prijs van deze opbouw is voor een groot deel afhankelijk van het materiaal: de materiaalkeuze, afmetingen, afwerking en extra opties spelen allemaal een rol.

  Materiaalkeuze

  Je hebt de keuze uit verschillende materialen. Je kan ervoor kiezen om de dakopbouw aan te passen aan de uitbouw, of voor een contrasterend effect gaan.

  Afwerking dakopbouw

  Naast de materiaalkeuze en grootte van de opbouw moet je ook de afwerking bepalen:

  Extra opties

  Ook kan je meer opties toevoegen aan je dakopbouw. Denk hier bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonwering of dakramen. Of wek je eigen energie op met behulp van zonnepanelen.

  Vergunning nodig?

  Heb je een vergunning moeten aanvragen bij het plaatsen van de uitbouw? Een dakopbouw kan in ieder geval nooit zonder vergunning worden gebouwd, omdat je een extra verdieping realiseert.

  Meer informatie?

  Opbouw laten plaatsen door vakman

  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe dakopbouw goed en snel geplaatst wordt. Schakel hiervoor de hulp in van een vakkundig bedrijf met ervaring. Vraag gratis offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Zo zijn ook de reiskosten te overzien. Nog niet overtuigd? Een specialist inschakelen via Slimster heeft meer voordelen:

  • Garantie na plaatsing
  • Vrijblijvend advies bij jou thuis
  • Regelen bouwtekening en vergunning
  • Opruimen bouwafval

  Beste deal vinden voor nieuwe dakopbouw

  Op zoek naar een expert voor een dakopbouw op je aanbouw? Vergelijk dan verschillende dakopbouw-experts via Slimster en bepaal zelf wie de opdracht krijgt.

  Direct 772 specialisten vergelijken

  Henk Troost Aannemersbedrijf
  Bouwbedrijf Gooise Meren
  Badinstallaties Betucom
  Rob't Hart Aannemers
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal