• Onafhankelijke informatie
 • Gecontroleerde specialisten
 • 101.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Dakopbouw op bestaande aanbouw

Dakopbouw op bestaande aanbouw

Met een dakopbouw creëer je veel extra ruimte in je woning. Heb je al een aanbouw aan je woning, maar kan je nog meer ruimte gebruiken? Dan is het mogelijk om een dakopbouw op de aanbouw te plaatsen.

Voordelen dakopbouw op bestaande aanbouw

 • Uitbouw heeft vaak plat dak, dus eenvoudig dakopbouw te plaatsen
 • Nog meer ruimte creëren

Prijzen dakopbouw op uitbouw

De prijs van een dakopbouw op een bestaande uitbouw kan flink variëren. Onder meer de materiaalkeuze, grootte van de opbouw en afwerking spelen een belangrijke rol. Maar ook de manier van plaatsen is van invloed op de prijs.

Ben je benieuwd naar de dakopbouw prijzen op een bestaande uitbouw? We hebben de algemene dakopbouw kosten voor je op een rij gezet. Liever de exacte prijs van jouw nieuwe dakopbouw weten? Vraag dan gratis dakopbouw-offertes aan via Slimster.

Vergelijk prijzen dakopbouw op uitbouw
Prijsopbouw dakopbouw op aanbouw 1. Materiaalkosten
2. Montagekosten
3. Reiskosten
4. Afvoerkosten

Dakopbouw op aanbouw samenstellen

Heb je al een uitbouw aan je woning en wil je nog meer ruimte creëren?/ Dan is een dakopbouw op de uitbouw een goed idee. De prijs van deze opbouw is voor een groot deel afhankelijk van het materiaal: de materiaalkeuze, afmetingen, afwerking en extra opties spelen allemaal een rol.

Materiaalkeuze

Je hebt de keuze uit verschillende materialen. Je kan ervoor kiezen om de dakopbouw aan te passen aan de uitbouw, of voor een contrasterend effect gaan.

Afwerking dakopbouw

Naast de materiaalkeuze en grootte van de opbouw moet je ook de afwerking bepalen:

 • Casco
 • Standaard
 • Luxe

Extra opties

Ook kan je meer opties toevoegen aan je dakopbouw. Denk hier bijvoorbeeld aan het plaatsen van zonwering of dakramen. Of wek je eigen energie op met behulp van zonnepanelen.

Vergunning nodig?

Heb je een vergunning moeten aanvragen bij het plaatsen van de uitbouw? Een dakopbouw kan in ieder geval nooit zonder vergunning worden gebouwd, omdat je een extra verdieping realiseert. We hebben alle informatie over dakopbouw vergunningen voor je uitgezocht.

Opbouw laten plaatsen door specialist

Je wilt natuurlijk dat je nieuwe dakopbouw goed en snel geplaatst wordt. Schakel hiervoor de hulp in van een vakkundig bedrijf met ervaring. Vraag gratis offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Zo zijn ook de reiskosten te overzien. Nog niet overtuigd? Een specialist inschakelen via Slimster heeft meer voordelen:

 • Garantie na plaatsing
 • Vrijblijvend advies bij jou thuis
 • Regelen bouwtekening en vergunning
 • Opruimen bouwafval

Genieten van nog meer ruimte in huis

Op zoek naar een expert voor een dakopbouw op je aanbouw? Vergelijk dan verschillende dakopbouw-experts via Slimster en bepaal zelf wie de opdracht krijgt. Zo bespaar je tot wel 45%.

Vrijblijvend dakopbouw-offertes vergelijken
GK Timmerwerken
Ruiter Dakkapellen & Klok
Uniek Bouw & Montage
Bouwbedrijf Van Ramesdonk
Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal