• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Dakopbouw op garage

Op zoek naar meer woon- of opbergruimte? Of wil je een kantoor of hobby-plek creëren? Plaats dan een extra verdieping op de garage en verdubbel in één klap de ruimte. Het plaatsen van een dakopbouw op een garage brengt veel voordelen met zich mee, maar houd wel rekening met de voorschriften en richtlijnen voordat je aan de gang gaat.

Verdieping op garage bouwen

Een opbouw op een garage is een ideale optie wanneer je meer ruimte nodig hebt, maar je eigen huis niet kan uitbreiden. De garage bevindt zich vaak naast de woning en is hierdoor geschikt voor een dakopbouw. Je beslist zelf welke invulling je geeft aan de nieuwe ruimte: een werkplek, studiekamer, opbergruimte of logeerkamer zijn enkele voorbeelden.

Wat kost een dakopbouw op de garage?

De prijs van een opbouw op de garage kan variëren. De materiaalkeuze, afmetingen en afwerking zijn van invloed op de kosten. Een extra verdieping op de garage kan gerealiseerd worden op verschillende manieren, waardoor er geen vaststaande prijs is. We kunnen enkel een prijsindicatie geven. Voor een exact prijskaartje vraag je gratis offertes aan.

Vergunning nodig?

Bij het plaatsen van een dakopbouw heb je altijd een vergunning nodig. Een extra verdieping bouwen kan nooit vergunningsvrij.

Regionale bedrijven vergelijken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een dakopbouw op je garage? Vraag vrijblijvend offertes aan en vergelijk regionale bedrijven. Bepaal zelf met welke specialist je in zee gaat. Zo bespaar je tot wel 45%. Dat is slim vergelijken.