• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Zinken dakopbouw kosten

  Zinken dakopbouw kosten

  Dakopbouw offerte
  Gratis & vrijblijvend
  Ga naar

  Een dakopbouw op een plat dak is ideaal om extra veel ruimte mee te creëren in je woning. Door de dakopbouw met zink te bekleden, profiteer je van de voordelen van dit materiaal.

  Voordelen zinken dakopbouw

  • Industriële uitstraling
  • Duurzaam materiaal
  • Goede isolatie
  • Hoge kwaliteit

  Nadelen zinken dakopbouw

  • Specifieke look niet voor ieder huis geschikt
  • Prijzig materiaal
  Zink combineren met materialen Een zinken dakopbouw bestaat vrijwel altijd uit een houten skelet. Dit houtskelet is dan vervolgens bekleed met zink.

  Wat kost een zinken dakopbouw?

  Een zinken dakopbouw bestaat zowel uit hout als zink. De zinken bekleding is niet goedkoop en dit merk je in de prijs van de dakopbouw. Zinken dakopbouw prijzen zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de afmetingen en de afwerking. Ook de manier van monteren speelt een rol, net als de extra opties. Benieuwd naar de zinken dakopbouw prijzen? Vraag gratis offertes aan via Slimster en ontvang verschillende prijsopgaven.

  Vergelijk zinken dakopbouw prijzen
  Andere materialen bekijken?

  Prijsopbouw zinken dakopbouw plaatsen

  Materiaal
  Arbeid
  Voorrijkosten
  Afval

  Mogelijkheden met zinken dakopbouw

  De prijs van een zinken dakopbouw wordt voor een groot deel bepaald door het materiaal. De materiaalkosten worden onder meer opgebouwd uit de afwerking van de opbouw en extra toevoegingen.

  Dakopbouw bekleden met zink

  Een zinken dakopbouw bestaat niet alleen uit zink. De opbouw wordt gemaakt van een houten skelet en vervolgens met zink bekleed. Je kan ervoor kiezen om een volledige zinken bekleding te plaatsen, maar je kunt ook een combinatie van zink, kunststof en/of hout gebruiken.

  Zinken opbouw afwerken

  • Casco dakopbouw: buitenkant volledig afgewerkt, binnenkant niet
  • Standaard dakopbouw: buitenkant volledig afgewerkt, binnenkant grotendeels
  • Luxe dakopbouw: zowel buitenkant als binnenkant volledig afgewerkt

  Extra opties

  Je kunt extra opties toevoegen aan je nieuwe dakopbouw van zink. Wil je bijvoorbeeld een dakraam, zonwering of raamdecoratie? Wil je duurzaam energie opwekken met behulp van zonnepanelen? Of zoek je een goede stukadoor om je nieuwe verdieping volledig naar jouw wens af te werken?

  Vergunning nodig voor dakopbouw?

  Voor een dakopbouw heb je altijd een vergunning nodig. Je creëert een nieuwe etage en dit kan nooit vergunningsvrij gebeuren.

  Meer informatie?
  opbouw zink op dak

  Zinken dakopbouw plaatsen door ervaren vakman

  Maar weinig mensen gaan zelf aan de slag met een dakopbouw en dat is niet zonder reden. Schakel de hulp in van een ervaren specialist: dit is niet alleen veilig, maar je weet ook zeker dat de plaatsing goed gebeurt. Een dakopbouw-specialist brengt natuurlijk wel kosten met zich mee. De prijs van de specialist is onder meer afhankelijk van:

  • De montage: prefab dakopbouw of traditioneel?
  • Het uurtarief: verschilt per bedrijf

  Wij raden je altijd aan om verschillende bedrijven te vergelijken. Zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden en kosten, en betaal je nooit te veel.

  Slim besparen op de kosten Bij Slimster kom je alleen contact met bedrijven die actief zijn in jouw regio. Zo bespaar je automatisch op de reiskosten van de specialist.

  Beste deal vinden voor zinken dakopbouw

  Wil je een zinken dakopbouw realiseren? Vraag dan gratis dakopbouw-offertes aan via Slimster en kom in contact met regionale bedrijven. Je vergelijkt de prijsopgaven en kiest zelf met welke aannemer je in zee gaat. Je besparing kan zo oplopen tot wel 45%.

  Direct 772 specialisten vergelijken

  Henk Troost Aannemersbedrijf
  Bouwbedrijf Gooise Meren
  Badinstallaties Betucom
  Rob't Hart Aannemers
  Vraag binnen 1 minuut aan Ontvang vrijblijvende offertes Kies de beste deal