Casco dakopbouw

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Ben je op zoek naar een voordelige manier om meer ruimte te creëren? Een casco dakopbouw is een ideale mogelijkheid, mits je handig bent of mensen kent die kunnen helpen met de afwerking van de dakopbouw. Je moet na de oplevering namelijk nog zelf aan de slag met de afwerking.

Wat is er al gedaan?

 • Buitenzijde wind en waterdicht gemaakt
 • Dekvloer gelegd
 • Trap gemaakt

Wat moet er nog gebeuren?

 • Aftimmerwerkzaamheden (binnen en buitenkant)
 • Schilderwerk
 • Installatiewerkzaamheden
 • Stucwerk binnen
 • Vloer gelegd
Waarom kiezen voor een casco dakopbouw?
Ben je handig of ken je veel klussers? Bespaar dan eenvoudig: laat de opbouw casco plaatsen. Deze opbouw is ook vaak binnen één dag geplaatst, maar je bent daarna natuurlijk zelf nog wel enige tijd bezig met de afwerking.

Wat kost een casco dakopbouw?

Oppervlakte Casco prijs*
20 - 30 m2 € 1.100 p/m2
30 - 50 m2 € 1.000 p/m2
50 - 75 m2 € 900 p/m2
75- 100 m2 € 800 p/m2
100+ m2 € 700 p/

* Vanaf-prijs inclusief montage en btw.

Een casco dakopbouw kost minder dan een dakopbouw met een standaard afwerking. Houd er wel rekening mee dat de kosten voor de afwerking verder voor je eigen rekening komen.

Ben je benieuwd naar de casco dakopbouw prijzen? Bekijk een indicatie van de kosten. Liever de exacte prijs weten voor jouw casco opbouw?

Vergelijk casco dakopbouw prijzen
Dakopbouw offerte

Prijsopbouw casco dakopbouw

Materiaal
Arbeid
Voorrijkosten
Afval

Mogelijkheden met casco opbouw

Het materiaal bepaalt een groot deel van de prijs van een casco dakopbouw. De materiaalkosten bestaan uit verschillende onderdelen, zoals de materiaalkeuze, grootte van de opbouw en extra opties.

Materiaalkeuze

Naast de materiaalkeuze speelt ook de grootte van de dakopbouw een rol. Hoe groter de opbouw, hoe meer materiaal je namelijk nodig hebt. Toch wordt een dakopbouw goedkoper per m2, naarmate de opbouw zelf groter is.

Extra opties

Bij een casco opbouw neem je een groot deel van de afwerking voor eigen rekening. Toch kan je ervoor kiezen om bepaalde opties toe te voegen. Denk hierbij aan op maat gemaakte zonwering of zonnepanelen op het dak.

Vergunning nodig?

Voor een opbouw op het dak heb je altijd een omgevingsvergunning nodig. Je maakt een extra verdieping en dit kan nooit zonder vergunning.

Meer informatie?
Dakopbouw vergunning

Casco dakopbouw plaatsen door vakman

Een specialist is minder tijd kwijt aan het plaatsen van een casco dakopbouw dan een afgewerkte opbouw. Dit merk je natuurlijk in de kosten. Toch raden we je altijd aan om verschillende bedrijven te vergelijken. Iedere vakman hanteert een eigen uurtarief, waardoor de prijzen flink kunnen verschillen.

Bespaar op de reiskosten
Bij Slimster kom je in contact met regionale bedrijven. Hierdoor houd je de reiskosten altijd binnen de perken.

Beste deal vinden voor casco dakopbouw

Het plaatsen van een dakopbouw is een flinke investering. Door de opbouw casco te plaatsen, bespaar je al wat op de kosten. Het vergelijken van bedrijven kan je ook nog eens een besparing opleveren. Kom in contact met bedrijven uit de regio en kies zelf de beste specialist. Dat is slim vergelijken.

Direct 1249 specialisten vergelijken

AS memi bouw en renovatie
DRS projecten
IM2 bouw
soltectum
tanerflex
verandalux
Aannemersbedrijf F.H. v. Keulen
JS Badkamers
HGR Pro Bouw
ERIYA
DeLeidseBouwer
Cartexbouw
 1. Vraag binnen 1 minuut aan
 2. Ontvang vrijblijvende offertes
 3. Kies de beste deal
Gratis dakopbouw offertes?
Geheel vrijblijvend
Casco dakopbouw