• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 100.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Prijs sauna inbouwen

Gaat jouw hele badkamer op de schop? Of ga je de badkamer in je nieuwe woning verbouwen? Als je regelmatig een bezoek brengt aan de sauna of een spa is het wellicht een idee om een sauna in je badkamer te plaatsen. Zo geniet je eenvoudig en snel van een bezoekje aan je eigen sauna.

Waarom een sauna in huis?

Je hoeft nooit meer naar de sauna toe als je een sauna in huis laat plaatsen. Het is een investering die je zeker terugverdient als je regelmatig een sauna bezoekt. Bij een badkamer verbouwing is het goed om na te denken over deze luxe mogelijkheden als je hier ook regelmatig gebruik van maakt.

Kosten sauna in badkamer

De kosten van een sauna in de badkamer kunnen variëren. Er zijn vele soorten sauna’s en ook de afmetingen van de sauna zijn van invloed op de prijs. Kies je voor een Finse sauna of een infrarood sauna? Al deze opties spelen een rol op de prijzen.

Inbouwen van sauna’s

Binnensauna’s kunnen relatief eenvoudig worden geplaatst in de badkamer. In ons Slimster-netwerk bevinden zich badkamer-specialisten die ervaring hebben met het inbouwen van sauna’s. Door de hulp in te schakelen van experts weet je zeker dat de plaatsing naar behoren gebeurt.

Afwerking van de sauna

Installeer je een sauna in de badkamer, dan wil je dat deze aansluit bij de rest van de ruimte. Ga je voor een wellness badkamer? De sauna past dan waarschijnlijk perfect. Door het gebruik van de juiste badkamertegels en andere materialen geef je de sauna de gewenste uitstraling.

Advies en plaatsing door experts

Welk model past goed in jouw nieuwe badkamer? Ga je voor een infrarood sauna, een traditionele sauna of een stoombad? De badkamer specialisten in het Slimster-netwerk adviseren je over de verschillende mogelijkheden en kunnen een ontwerp van je nieuwe badkamer maken. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent.